2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

459 بازدید | 37 پست

سلام خانم‌ها✌

ببخشید من به راهنماییتون احتیاج دارم ..

من دوساله که ازدواج کردم (یکسال عقد بودم) تو این دوسال که باخانواده همسرم رفت و آمد داریم ..تقریبا از وقتی که یادم میاد خواهرشوهرم مشکل داره باهام 

مثلا: میریم خونشون میره تو اتاق و درو میبره و بیرون نمیاد تا موقع شام ..

یا تو جمع اصلاااااااا حرف نمیزنه و متقابلا میره با عروس فامیل شون که همزمان با من وارد شده سعی میکنه حرف بزنه که اون عروس هیچ حرف مشترکی با خواهر شوهر من نداره واقعا 

یا اینکه نمیدونم چی میگه پشت سرم یه دفعه میبینم دوستش که خودش منو فالو کرده بود بلاک میکنه .. یا مثلا میاد الکی به من میگه همسرت قبل تو، تو فامیلا فلان دخترو دوست داشته و مجددا به همون فلان دختر هم میگه که عروسمون شکاکه و بد دلِ تو باهاش اوکی نشو😐باورتون میشه؟

واقعا نمیدونم چه طوری رفتار کنم باهاش؟؟

چند بار خودم مستقیم باهاش حرف زدم هیچ دلیل خاصی نداشته و بعد یه هفته باز همون آش و همون کاسه یه بارم که ازش سوال کردم ناراحتیت دلیل خاصی داره؟من ناراحتت کردم عزیزم؟ گفت باشه من بدم تو خوبی🥲

جدیدا هم که نشسته تو دخترای فامیلشون گفته من شکاک و بد دل هستم هیچکس سمت منو همسرم نیاد  به گوش همسرم رسید زنگ زد بهش بحث کرد باهاش که چرا این حرفو زده؟

که درجوابش هیچ حرفی نداشت و بعد اون موضوع هم موش و گربه بازیش شروع شده میرم خونه شون میره تو اتاق بیرون نمیادمثلا غروب بریم تا ۱ نصفه شب بمونیم تو اتاق حبس میکنه خودشو ..یا تو جمع سلام میدم بعد چند ثانیه با اکراه جواب میده

اینم توضیح بدم ۳ سال از من کوچیکتره تازه چند ماهه که عقد کرده 

داداشش خیلی دوستت داره؟

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه وقتی با حرف برادرش هم تغییر نکرده، تغییری صورت نخواهد گرفت. شما هم سعی کن نادیده بگیری ولی با دخترهای فامیل توی جمع سعی کن حرف بزنی؛ مخصوصا با اونا که بهشون اشاره کرده. کلا یه جوری باش انگار برات اهنیتی نداره حرف هم زد بگو همسرم منو انتخاب کرده دلیلی نداره به گذشته‌ش فکر کنم‌. 

عب نداره هرکی یه اخلاقی داره

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

حالا کاری با چیزای دیگه ندارم

ولی من خودمم همیشه اگه تو پذیرایی اینا نیازی بهم نداشته باشن میرم تو اتاقم کارامو انجام میدم یا استراحت میکنم 

و حتی وقتی خواهرمینا میان خونمون تنها موقع سفره انداختن و جمع کردنش و شام خوردن و شستن ظرفا ظاهر میشم!!! آدم اجتماعی هستم ولی تو خونه تو اتاق خودم راحتم

داداشش خیلی دوستت داره؟

اره منو همسرم خیلی عاشق هم هستیم .. گرچه رفتارهای خواهرش تو فامیل باعث شد چند بار باهم دعوامون بشه و خانوادش متوجه شدن ..اما تهش همش من مقصر شدم .

قطعا نمیگن مشکل از دختر ماست 

همیشه مشکل از عروسِ

دیگه وقتی با حرف برادرش هم تغییر نکرده، تغییری صورت نخواهد گرفت. شما هم سعی کن نادیده بگیری ولی با د ...

اخه الان رغبت به رفتن به خونه مادرشوهرم رو ندارم اصلا متوجه میشین چی میگم؟

حالا کاری با چیزای دیگه ندارم ولی من خودمم همیشه اگه تو پذیرایی اینا نیازی بهم نداشته باشن میرم تو ...

اتفاقا من اوایل همین حس رو داشتم بهش و خودم براش میوه و چایی می‌بردم..جوری که مادر شوهرم میگفت نبر خودش بیاد چرا میبری؟

ولی بقیه رفتارا توجیه دارن؟؟

یا اینکه الان که اصلا برای سلام خدافظ هم نمیاد 

من نمیدونم از این ب بعد برم خونه شون یا نه

حسووووده شاید، ممکنه یه چیزی تو شما دیده که داره بهش میاره

خب من باید چه رفتاری نشون بدم؟؟هر مراسم براش هدیه خریدم بدون مراسم براش هدیه خریدم ..واقعا مثل خواهرم رفتارم کردم باهاش 

خب من باید چه رفتاری نشون بدم؟؟هر مراسم براش هدیه خریدم بدون مراسم براش هدیه خریدم ..واقعا مثل خواهر ...

نمیدونم چیکار کنی چون خودمم با خواهرشوهرم نمیدونم چیکار کنم😂

من کلا اهمیت نمیدم به رفتاراش دیگه چون به نظرم از سر بچگیشه، ولی خواهرشوهر تو ازدواج کرده دیگه نمیشه گفت بچه

نمیدونم چیکار کنی چون خودمم با خواهرشوهرم نمیدونم چیکار کنم😂 من کلا اهمیت نمیدم به رفتاراش دیگه چو ...

موندم بخدا واقعا بچه بازیاش تو زندگیم تاثیر میزاره ..چون وقتی بقیه فامیل رو درگیر میکنه سایه میندازه تو زندگیم

موندم بخدا واقعا بچه بازیاش تو زندگیم تاثیر میزاره ..چون وقتی بقیه فامیل رو درگیر میکنه سایه میندازه ...

این دیگه مریضه که فامیلو بد میکنه باهات، هرچیی که باشه زنداداش به خاطر برادر هم که شده نسبتش نزدیک تر و مهم تره