سلام خانمها✌
ببخشید من به راهنماییتون احتیاج دارم ..
من دوساله که ازدواج کردم (یکسال عقد بودم) تو این دوسال که باخانواده همسرم رفت و آمد داریم ..تقریبا از وقتی که یادم میاد خواهرشوهرم مشکل داره باهام
مثلا: میریم خونشون میره تو اتاق و درو میبره و بیرون نمیاد تا موقع شام ..
یا تو جمع اصلاااااااا حرف نمیزنه و متقابلا میره با عروس فامیل شون که همزمان با من وارد شده سعی میکنه حرف بزنه که اون عروس هیچ حرف مشترکی با خواهر شوهر من نداره واقعا
یا اینکه نمیدونم چی میگه پشت سرم یه دفعه میبینم دوستش که خودش منو فالو کرده بود بلاک میکنه .. یا مثلا میاد الکی به من میگه همسرت قبل تو، تو فامیلا فلان دخترو دوست داشته و مجددا به همون فلان دختر هم میگه که عروسمون شکاکه و بد دلِ تو باهاش اوکی نشو😐باورتون میشه؟
واقعا نمیدونم چه طوری رفتار کنم باهاش؟؟
چند بار خودم مستقیم باهاش حرف زدم هیچ دلیل خاصی نداشته و بعد یه هفته باز همون آش و همون کاسه یه بارم که ازش سوال کردم ناراحتیت دلیل خاصی داره؟من ناراحتت کردم عزیزم؟ گفت باشه من بدم تو خوبی🥲
جدیدا هم که نشسته تو دخترای فامیلشون گفته من شکاک و بد دل هستم هیچکس سمت منو همسرم نیاد به گوش همسرم رسید زنگ زد بهش بحث کرد باهاش که چرا این حرفو زده؟
که درجوابش هیچ حرفی نداشت و بعد اون موضوع هم موش و گربه بازیش شروع شده میرم خونه شون میره تو اتاق بیرون نمیادمثلا غروب بریم تا ۱ نصفه شب بمونیم تو اتاق حبس میکنه خودشو ..یا تو جمع سلام میدم بعد چند ثانیه با اکراه جواب میده
اینم توضیح بدم ۳ سال از من کوچیکتره تازه چند ماهه که عقد کرده