2777
2789
عنوان

مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست

بنظر من دولتی بهتره سختگیری میکنن  

غیرانتفاعی خیلی راحتن 

کسی که بخواد در آینده موفق بشه نیازی به مدرسه گرون قیمت نداره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

پیش دبستانی که اصلا مهم نیست.غیرانتفا هم اگر دارند باشه که تاجایی که من میدونم بالای ۳۰ میلیون شهریه است اصلا نمی ارزه برای دبستان هزینه کنید.شهرستان حدود ۸ میلیونی باز منطقی تره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۹ سال غیرانتفاعی درس خوندم ۳ سال دبیرستانم دولتی اون سه سال دبیرستان با اینکه مجازی بود با کل عمرم عوض نمیکنم عالی بود عالی معلمای باسواد دانش آموزانی بودن که از خودشون نموندن پز الکی نمیدادن چون غیرانتفاعی پول بیشتری میدن پز میدادن دولتی بین بچه ها فرق نمیذاشتن مگر اینکه بچه یوی از معلما بود اون بحثش فرق داشت ولی بابت اینکه اون پول بیشتری میده اونو تحویل بگیرن اینجوری نبود کلا دولتی رو من بیشتر می‌پسندم 

ببین گلم پس چرا خواهرشوهرام خیلی مهم میدونن برا بچه هزینه کنند میگم اونا ی چیزی میدونن 

بالاخره  هرکی یه فکری داره   ببین من پسر بزرگم  از پیش دبستانی  تا سوم  غیرانتفاعی بود     هوش پسرم خوبه درسش هم خوبه   ولی   اصلا  دیدم هزینه اضافی دارم میدم  چون یکم بازیگوش   و اذیت میکنه  تو خوندن  مدیر و معلم  دل به دلش میدادن اینم خیلی  لوس شده  گفتم  حداقل دولتی باشه نازش را نکشن  یه مثال چون مشق نمینوشت کاری نداشتن  ولی دوسال چهارم و پنجم که دولتی گذاشتم  حداقل مشق نوشتن براش مهم شده  چون میدونه نمرش کم میشه  

💖عشقم خانواده ام💖
ببین گلم پس چرا خواهرشوهرام خیلی مهم میدونن برا بچه هزینه کنند میگم اونا ی چیزی میدونن 

فکر میکنن اینطوری بهتره

اما شما میتونی بفرستیش دولتی درسای خاص روهم خصوصی بفرستیش اموزشگاه خوب که پایه اش قوی بشه

بی خیال باش تا کامروا باشی
غیرانتفاعی بیشترمیرسن به بچه سطح درسی هم بالاتره هرکس دولتی روبگه خوبه من به هیچ وجه قبول ندارم

دقیقا برام نظارت رو بچه خیلی مهم بود که متاسفانه تو دولتی با حجم زیاد دانش اموز امکانش نیس و همینطور رسیدگی به درس بچه

من الان پسر دومم  کلاس اول غیر انتفاعی هست پسر اولم هم تا سوم غیر انتفاعی بود  غیرانتفاعی را به خاطر درس خوندن  و اینده نگذاشتیم   به خاطر این گذاشتیم  که خلوت باشه  بچه هام شیطونن  میرن تو مدرسه بدترین  بچه را پیدا میکنند  دعوا میکنند  و این حرفها     ولی هرکسی جیبش را نگاه میکنه  یکی میتونه  یکی نمیتونه 

💖عشقم خانواده ام💖
من فکر میکنم خیلی با بچه کار میکنن

والا بچه برادر من علوی میره کلا خیلی راحتن 

بچه برادر شوهرم غیر انتفاعی میره اونم همینه عزیزم🤷🏻‍♀️

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
بچه خواهرم میگفت سوالایی رو داده بودن خارج از کتاب بود ولی بچه خواهر شوهرم که غیر انتفاعی هست بدون س ...

تتیزهوشان بیشترسوالاتش هوشی هست احتمالادست دخترخواهرت تعریفی نداشته غیرانتفاعی براشون کلاس میزاره پسردوستم مدرسه غیرانتفاعی بود اما سال ششم فرستادش کانون و معلم هوش قبول شددرصورتی ازکلاسشون فقط یکنفردگه تیزهوشان شد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من ۹ سال غیرانتفاعی درس خوندم ۳ سال دبیرستانم دولتی اون سه سال دبیرستان با اینکه مجازی بود با کل عمر ...

مسئله چیز دیگه ای هم هست و اون اینکه اخلاق بچه های غیر انتفاعی خیلی خاصه .بچه خواهرشوهرم کار به هیچی پدر ومادرش نداره انگار تافته جدا بافته است .تاج سلطنتی رو سرشه .ی کمک به پدر و مادرش نمیکنه .چون از اول زیادی به بچه بها میدن فکر میکنن خبریه

خواهر منم معلمه پسرشو توی دبستان و راهنمایی گذاشت دولتی .الان مهندسی برق و کامپیوتر تهران قبول شده دانشگاه دولتی .فقط حرسم از اینه که الکی خواهر شوهرام میشینن پز میدن ما بچه هتمون رو غیر انتفاعی میزاریم خب به درک به ما چه والااا

غیرانتفاعی خوبم داریم الانم حتمابایدهزینه کنی تابچت موفق شه من بچه هام نمونه دولتی هئیت امنایی هستن امادبیرستان حتما میفرستم غیرانتفاعیای خوب  وازطرفی برای درسای که ضعیفن کلاس خصوصی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖