2777
2789
عنوان

فقط برای خدا

69 بازدید | 6 پست

دعا کنید جز برای رضای خدا کاری نکنید و از خدا بخواهید همیشه مواظبتون باشه 

چه آدم هایی که فکر میکردیم بهتر از اونا نیست و بدترین ضربه ها رو به ما زدن و چه آدم هایی که خدا خواست و به ما خیر رسوندن

دلیل بیشتر افسردگی ما اینه که از بقیه بدی دیدیم

اما اگر سمت خدا می‌رفتیم حتما خیر می‌دیدیم

فقط خدا خدا خدا

خدا توی زندگیت نباشه پر میشی از درد 

درد هایی که زخم کارین و این و اون زدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشکی خدا به منم نگاه کنه چند سالع در خونشو میزنم کاشکی خدا نزاره راه اشتباه رو برم 😔 برام دعا کن 

شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران....                ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤
کاشکی خدا به منم نگاه کنه چند سالع در خونشو میزنم کاشکی خدا نزاره راه اشتباه رو برم 😔 برام دعا کن&n ...

دلتو بده ب خدا با بقیش کاری نداشته باش 

اون بلده چ جوری کاراتو رو ب راه کنه❤️

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

دلتو بده ب خدا با بقیش کاری نداشته باش  اون بلده چ جوری کاراتو رو ب راه کنه❤️

چشم عزیزم از ته دلم سپردم ب خودش فقط ارزوم اینه نگاهشو از زندگیم بر ندارع 💔

شمع میسوخت و پروانه به دورش نگران....                ما که میسوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟!.... 🦋🖤😔السلام و علیک یا علی بن موسی الرضا ❤
چشم عزیزم از ته دلم سپردم ب خودش فقط ارزوم اینه نگاهشو از زندگیم بر ندارع 💔

همین کافیه بخدا همین کافیه 

خدا اعتماد بندشو میخواد 

پس چون مشکلات از بالا و پایین امدند و چشم هایت از وحشت فرو رفتند ، و تمام وجودت لرزید ، گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم باورم میکنی اما ب من شک داشتی ... 

سوره احزاب ایه ۱۰

همیشه اینو میخونم و با تمام وجودم اروم میشم نمیدونم مشکلت چیه ولی هرچی هس برا ت سخته امیدوارم حل بشه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️