2777
2789

بپرس

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم

من دیشب. حین ر ا. ب. ط. ه.   زیر دلم و لگنم شدید درد گر فت جوری ک نمیتونستم حتی تکون بخورم.  شاید سالی یکی دو بار اینطور میشم. علتش چی میتونه باشه الانم درد دارم ولی کمتر شده

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
سلام دوست عزیزم من ماه بعد میخوام اقدام‌کنم و اهنم ۸هست ..امپول تزریق کنم؟؟شما چ راهکاری دارین

حتما باید اچ بی خونت بیاد بالا بهت بگم بشدت مهمه برای بارداری و زایمان چون مادر خودش کم خون میشه و برات خطرناکه با نظر پزشک حتما اول اهن خونتو بیار بالا قطعا با یکماه زمان درست نمیشه

من‌موقع زایمان اچ بی خونم ۷ شد داشتم میمردم رو تخت بیمارستان به زور خون تزریق کردن برگشتم بدون که تزریق خون یعنی بدبختی 

پس به خودت زمان بدت عجله نکن

>*
یکی از دوستان گفتن که ممکنه ترکیدن کیست باشه درسته؟

ترکیدن کیست به این راحتی نیست میکشدت بیمارستان چون توش خونابه هست

ولی عزیزم چکاپ برو هم معاینه هم سونو 

گاهی بخاطر جمع شدن مایع حاصل از عفونت این دردا حاصل میشه باید برای سلامتت حتما چکاپ بشی

>*
صد درصد ممکنه عفونت باشه اگر دردت تا این حده حتما برو معاینه لگن چون به مرور چسبندگی لوله میده 

بله .زیاده الان کمتر شده. ممنونم از راهنماییت حتما بعد از ظهر میرم

ترکیدن کیست به این راحتی نیست میکشدت بیمارستان چون توش خونابه هست ولی عزیزم چکاپ برو هم معاینه ه ...

ممنونم دوست عزیز😘😘😘حتما میرم

[QUOTE=253505536]صد درصد ممکنه عفونت باشه اگر دردت تا این حده حتما برو معاینه لگن چون به مرور چسبندگی لوله میده [/QU25350

سلام خوبید. ببخشید ی سوال داشتم میشه جواب بدید ؟؟؟

چهار ماه بعدسقط. دفع لخته های خونی تو پریود طبیعیه؟   الان سومین پریودیم بعد سقطع. حجم خونریزیم هم نسبت ب دفعه های قبل سقط بیشتر شده طبیعیه؟ممنون میشم جواب بدید