2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت چی چیزی دوست داری

خودم دل آرا و ماهلین و ماهور دوس داشتم که هیچکدوم همسرم دوس نداره منن بیخیال شدم گفتم اسمی باشه که جفتمون دوس داشته باشیم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
سودا  دلنشینه از اسم رقیه هم خوشم میاد

آره  قشنگه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
من خوشم نیومد عزیزم. ژیانا که اصلا نذار آدم یاد ماشین ژیان میفته

😂😂 اینو به همسرم بگم چون منم دوس ندارم همسرم ولی اصرار داره میگه قشنگه دفیقا توی فامیلاشون اسم ژیان دارن  منم همینو‌ گفتم گفت نه ژیانا با ژیان فرق داره 

خودم دل آرا و ماهلین و ماهور دوس داشتم که هیچکدوم همسرم دوس نداره منن بیخیال شدم گفتم اسمی باشه که ج ...

خب اسم هوایی که ما داریم میگیم رو به همسرتون پیشنهاد بده

همسرتون چی میگن بزارین؟

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

خب اسم هوایی که ما داریم میگیم رو به همسرتون پیشنهاد بده همسرتون چی میگن بزارین؟

میگه ژیانا 🙂😏

بچه ها نظرتون در مورد اسم های  آرتمیس  آرشیدا  ژیانا  ویانا  چیه

واقعیتش من اینطور اسم هارو دوست ندارم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

😂😂 اینو به همسرم بگم چون منم دوس ندارم همسرم ولی اصرار داره میگه قشنگه دفیقا توی فامیلاشون اسم ژیا ...

وای خدا اصن قشنگ نیس ممکنه مسخره کنن اسمای مشابهش هم هست مثلا ژینا دیانا کیانا

میگه ژیانا 🙂😏

هرکسی یه سلیقه داره ولی با احترام به نظرم خوشگل نیست به قول اون کاربر آدم یاد ماشین ژیان میوفته

وای خدا اصن قشنگ نیس ممکنه مسخره کنن اسمای مشابهش هم هست مثلا ژینا دیانا کیانا

اتفاقا ژینا رو هم گفت ولی اطراف ما این اسما دیگه فراموش شده ان برای بوه های بالای ده پونزده سالن 

هرکسی یه سلیقه داره ولی با احترام به نظرم خوشگل نیست به قول اون کاربر آدم یاد ماشین ژیان میوفته

دقیقا