rozh74 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 3488 عنوان اسم دختر 1419 بازدید | 125 پست سلام عزیزان دخترم یه ماه دیگه دنیا میاد ایشالله هنوز اسم انتخاب نکردیم ، ممنون میشم اسمای قشنگ پیشنهاد بدین 🌺🌼🌺🌼🌼🌼🌺🌺🌺🌺🌼 مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰 1401/07/10 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooki عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 8169 روژبین بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
damla82 عضویت: 1400/11/18 تعداد پست: 843 ستیا پاییزبابرگهایش🍁🍂اسمانبابارانش💦وشبباغمهایش🖤نبودنترابهرخممیکشند🖤
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98910 خوشبحالت چ حس خوبیه دعاکنین منم مامان شم بزودی منم حامله شم خدایع نینیه سالمم بمن بده بزودی😔 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
shams1401 عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 1541 ساراسپیدهدریا صدفساناز گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
rozh74 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 3488 روژبین اسم خودم روژین مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
maman3gol عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 52204 دریا رز یاس مهدخت خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 33218 چجوری اسم انتخاب نمیکنیدمن قبل بارداری اسم انتخاب کرده بودم تو بارداری با اسمش باهاش حرف میزدم خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️