2777
2789
عنوان

بیاید 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به قران انقد حرص خوردم دارم میمیرم از پنج صبح حتی فشارم افتاد چرا باید بخونه😭

اوو هزار بار داداش من گوشی منو نگاه میکرد و میخوند ولی دیگه بهش اجازه ندادم الانم ک ازدواج کردم عادت دارم همیشه پاک میکنم شماهم‌پاک کن فکرشو نکن هرچی هم‌که گفتی لابدحرف دلت بدودحاللاچه بد چه خوب اون‌نباسدنگاه میکرد شایداصن نگاه نکرده بیچاره کارداشته لابد

💔🖤
چشاتو ببند به یه چیز مهمتر فکر کن. مثلا یه سوتی بزرگتر که قبلا دادی. این یادت میره😁😁😁

من شخصیتم خیلی آدم حرص خوریم آروم نمیشم الان😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

یعنی نباید برادرت اون موضوع رو متوجه میشده؟

دوست نداشتم بدونه عزیزم هنوز کاری نکردم ولی دلم نمی‌خواست بدونه و اینکه خونده اصلا اعتماد ندارم بهش دیگه نمی‌دونم چرا پاک نکردم😔😔😭😭😭😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اوو هزار بار داداش من گوشی منو نگاه میکرد و میخوند ولی دیگه بهش اجازه ندادم الانم ک ازدواج کردم عادت ...

بخدا خودش گوشی داره ولی مرض داره من خیلی از این کار بدم میاد دوست نداشتم بخونه شخصی بود الان انقد حالم بده داغونم بخدا چرا باید این کارو کنه 

دوست نداشتم بدونه عزیزم هنوز کاری نکردم ولی دلم نمی‌خواست بدونه و اینکه خونده اصلا اعتماد ندارم بهش ...

اشکال نداره رمز گوشیتو عوض کن به روش هم بیار که نباید اینکارو میگرده

اشکال نداره رمز گوشیتو عوض کن به روش هم بیار که نباید اینکارو میگرده

چی بهش بگم عزیزم؟ میترسم از موضوعی که به دوستم گفتم علیه خودم استفاده کنه💔

مستقیم نگو باهاش سرد رفتار کن اگر پرسید بگو بهش کارت اشتباه بوده

باشه عزیزم 😔❤️