2777
2789
عنوان

بیاید 💔

154 بازدید | 24 پست

من گوشیم خاموش بود صبح داداشم زود بلند شد بره سرکار گوشیمو برداشت حالا نمیدونم مطمئن نیستم چت من با دوستمو داشت میخوند یا رفته بود گوگل انقد حرص خوردم حد نداره کم سن نیستیم هیچ کدوم ولی این اخلاق مضخرف داره من چجوری زندگی کنم آخه به روش بیارم ؟ بهش پیام بدم؟ دلم داره میترکه چتم با دوستم شخصی بود😭😭😭😭😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مهم نباشه واست بهش پیام بده بگو چت منو دوستمو خوندی یانه بعدم همیشه پاک کن خب عزیزم چتاتو 

پاک میکردم همیشه خبر مرگم انقد دارم حرص میخورم به گریه افتادم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مگه دوستت مرد بوده که اینقدر نگرانی البته بهرحال درست نیست سر گوشی یکی دیگه بری. حتی همسر

نه دوست دختر بود ولی حرفم شخصی بود بخدا انقد دارم غصه میخورم به مرگ فکر میکنم بعد میگن چرا عصبی شدی چجوری من زندگی کنم آخه 

پاک میکردم همیشه خبر مرگم انقد دارم حرص میخورم به گریه افتادم

خدانکنه عیبی نداره بهش فک نکن هرچی هم ک بوده داداشت نبایدنگا میکرداشتبا ازاونه ولی بهش پیام بده خودتوراحت کن بگو من دوستم شخصی حرف زدم تو رفتی نگا کردی یانه من دوست نداشتم بخونی خب

💔🖤
شاید نخونده باشه 

اخه گفتم بزار به روش نیارم از بالا سرش رفتم دستشویی احساس کردم داره اونا را میخونه😭😭😭😭💔💔💔

بیخیال. بهش فکر نکن. 🤷‍♂️

چجوری آخه 😭💔

خدانکنه عیبی نداره بهش فک نکن هرچی هم ک بوده داداشت نبایدنگا میکرداشتبا ازاونه ولی بهش پیام بده خودت ...

به قران انقد حرص خوردم دارم میمیرم از پنج صبح حتی فشارم افتاد چرا باید بخونه😭

عزیزم راجب چی حرف زدی مگه که انقدر نگرانی؟ بعدم صبر کن بیاد ببین رفتارش چجوریه بعد اونوقت متوجه میش ...

در مورد یسری بچه ها با حراست دانشگاه با یه دوستام که آشنا داره تو حراست 

آخه اون نشون نمی‌ده چیزی ولی من احتمال قوی میدم خونده😭

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز