2789
عنوان

دندان

283 بازدید | 10 پست

سلام من تازه زایمان کردم ودر بارداری چندتا ازدندانهام خراب شد .شوهرمم ازاون مردهایی هست که پول برای دندان نمیده  دوسال میشه باهاش ازدواج کردم و تاحالا دندانپزشکی نرفتم حالا که میخام برم بهونه میاره ومیگه من پول ندارم .منم خجالت میکشم که دندونم خرابه 

وااای خجالت نکش اصلا دلت بهش نسوزه منم همین کارارو کردم که عوضی بهم پول نداد و الان هفتا دندونم از بین رفت الهی سر خودش بیاد

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@اهمممممم     سلام عزیزم ببخشید سوالی داشتم ازت یه پست گذاشته بودین ۴تا دندان عقل تون رو ...

سلام عزیزم 

خواهش می کنم 

دندان سمت راست پایین، چون جراح گفت می تونم بکشم، خیلی دستکاریش کرد، (اصلا کارش نبود ولی مسئله پول که باشه وجدان تعطیل میشه) یکی دو میلی متر از فکم شکوند ولی نتونست دندان در بیاره 

رفتم متخصص فک و صورت، اون راحت کشیدش، ولی چون فک اسیب دیده بود، گفت سمت چپ پایین بعد یک ماه بیا، تا فکم استراحت کنه 

بعد دوتا بالایی رو، به فاصله یک، روز کشیدم، اصلا درد نداشتم، اینقدر دکترش مسلط و با تجربه بود 

بعدش که همه می گفتن درد زیادی هست، من چهار تاش درد نداشتم بعدش

اگه وضعیت قرارگیری دندوناتون خیلی بد هست حتما متخصص فک و صورت برید، اگه ماهر هم باشه می تونه، دوتا پایین یک روز، دو تا بالا مثلا یک هفته دیگه بکشه

😐🤷🏻‍♀️
سلام عزیزم  خواهش می کنم  دندان سمت راست پایین، چون جراح گفت می تونم بکشم، خیلی دستکاریش ...

ممنون از راهنمایی خوبت❤️🌹

اره واقعا پیش متخصص اینکار بری خیلی بهتره

من روستا هستم..برام سخته جدا جدا بکشم اخه ماهی یبار اونم یه روز میرم شهر یعنی دوروز شاید نتونم..

حالا برم ببینم چی میشه!

میگم..من حدود ۵روزه سمت چپ دهانم..از لثه بگیر تا دندون خییلی زیاد درد میکنه (انگار مثل سوختگیه روی لثه هام)

حدود ۳روزه فک سمت راستیمم دقیقا اینجوری شده

نگاه کردم دوتا دندون عقل بالاییم دراومده..

یعنی بخاطر دندون عقلمه؟

دردش اینقد زیاده ک حتی سردرد دارم مدام..و گلودرد(اوایلش)

دهنم نمیتونم باز کنم..یه چیز سفت یا ترش بخورم کل دندونام همچین تیر میکشه جونم بالا میاد

مثل الان یه ذره نارنگی خوردم خیییلی سوزش. کل دهنم و لثه هام داد انگار ک دهنم سوخته

نمیتونم تا یه حدی فکمو باز کنم

اینا علایممه

خیلی نوشتم🙈😁🙄

به نظرت بذارم دردم خوب بشه بعد دندون عقلمو بکشم یا همین فردا پس فردا بکشم عیبی نداره؟

ممنون از راهنمایی خوبت❤️🌹 اره واقعا پیش متخصص اینکار بری خیلی بهتره من روستا هستم..برام سخته جدا ...

نه برو بکش، از این همه درد راحت میشی

بعد دوتا بالا رو یک روز بکش، هفته بعد دوتا پایین باهم بکش، البته بستگی به نحوه قرارگیریشون داره 

شاید هم بقیه دندونات دچار پوسیدگی شدن که اینقدر حساس شدن

😐🤷🏻‍♀️
نه برو بکش، از این همه درد راحت میشی بعد دوتا بالا رو یک روز بکش، هفته بعد دوتا پایین باهم بکش، الب ...

دوتا بالایی رو پس میکشم..ولی دوتای پایینی نیمه نهفته هس مجبورم جراحی کنم..

از خرجش خیلی میترسم بیمه هم نیستم

والا خیلی دندونامو نگاه کردم اصا اثری از پوسیدگی نیس

خیلی عجیبه این همه سوزش و درد😶

دوتا بالایی رو پس میکشم..ولی دوتای پایینی نیمه نهفته هس مجبورم جراحی کنم.. از خرجش خیلی میترسم بیمه ...

بله متاسفانه هزینه ها زیاده، ولی قبلش به جراح نشون بده، ببین از پسشون برمیات یا خیر 

ممکنه پوسیدگی نهفته داشته باشن یا همون عقل های نهفته، به بقیه دندان ها فشار بیاره و باعث دردشون بشه 

با ی عکس همه چیز مشخص میشه

😐🤷🏻‍♀️