سلام ،دخترم امسال کلاس دوم دبستان هست و باید براش سرویس بگیرم،ولی همش استرس و دلهره دارم چون بار اول هست ،روز اول که با سرویس رفت با ماشین خودم دنبالش رفتم و از فاصله دور تو حیاط نگاهش میکردم همش سر در گم بود و نمیدونست بعد از سرویس پیاده شد چیکار کنه یا وقتی تعطیل شدن باز هم نمیتوانست بین این همه ماشین سرویس خودش رو پیدا کنه و میدیدم داره میترسه و بغض کرده یه گوشه وایساده،چیکار کنم تا از این وضعیت در بیاد خودمم همش نگرانم نکنه گم بشه و اشتباهی یه ماشین دیگه سوار بشه آخه خیلی ساده و کم حرفه زرنگ نیست بتونه کاری کنه
درست میشه منم همینطوری بودم تا یک ماه اول گریه میکردم سرکلاس نمیرفتم بعدم سر کوچیکترین چیزی اعتماد بنفسمو از دست میدادم مثلا کیفم پر شده بود کتابم جا نمیشد خیلی گریه کردم کم کم اوکی میشه دیگه
درست میشه منم همینطوری بودم تا یک ماه اول گریه میکردم سرکلاس نمیرفتم بعدم سر کوچیکترین چیزی اعتماد ...
از نگرانی دیگه حال و اعصاب ندارم نمیدونم چیکار کنم آخه واقعا هم سخته موقع تعطیل حیاط مدرسه پراز دانش آموز و سرویس هست واقعا دیگه گیج میشه نمیتونه سرویس خودش رو بین این همه ماشین های یه شکل پیدا کنه
عزیزم دستای یه بچه ۷ ساله که اونقدر توانایی نداره همه چیو نظم بده، مامانم وسایلامو توی کیفم چیده بود کیفمم کوچولو بود ازین کله خرسا بعدش که وسایلامو آورده بودم بیرون نمیتونستم مث مامانم با نظم بچینم سرجاش نشستم گوشه حیاط گریه میکردم معلمم اومد گفت چته برام چید زیپ کیفمو بست میخندید میگفت اینکه چیزی نیس ولی من اون لحظه غم عالم رو دلم بود و اعتماد بنفس نداشتم