2777
2789
عنوان

سرویس مدرسه

687 بازدید | 12 پست

سلام ،دخترم امسال کلاس دوم دبستان هست و باید براش سرویس بگیرم،ولی همش استرس و دلهره دارم چون بار اول هست ،روز اول که با سرویس رفت با ماشین خودم دنبالش رفتم و از فاصله دور تو حیاط نگاهش میکردم همش سر در گم بود و نمیدونست بعد از سرویس پیاده شد چیکار کنه  یا وقتی تعطیل شدن باز هم نمی‌توانست بین این همه ماشین سرویس خودش رو پیدا کنه و می‌دیدم داره می‌ترسه و بغض کرده یه گوشه وایساده،چیکار کنم تا از این وضعیت در بیاد خودمم همش نگرانم نکنه گم بشه و اشتباهی یه ماشین دیگه سوار بشه آخه خیلی ساده و کم حرفه زرنگ نیست بتونه کاری کنه

درست میشه منم همینطوری بودم تا یک ماه اول گریه میکردم سرکلاس نمی‌رفتم بعدم سر کوچیکترین چیزی اعتماد بنفسمو از دست میدادم مثلا کیفم پر شده بود کتابم جا نمیشد خیلی گریه کردم کم کم اوکی میشه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه منم همینطوری بودم تا یک ماه اول گریه میکردم سرکلاس نمی‌رفتم بعدم سر کوچیکترین چیزی اعتماد ...

از نگرانی دیگه حال و اعصاب ندارم نمیدونم چیکار کنم آخه واقعا هم سخته موقع تعطیل حیاط مدرسه پراز دانش آموز و سرویس هست واقعا دیگه گیج میشه نمیتونه سرویس خودش رو بین این همه ماشین های یه شکل پیدا کنه

با یکی از هم سرویسی ها دوستش کن که کمکش کنه با هم از مدرسه بیرون بیان

اره این خوبه منم کلاس دوم سرویسی بودم و سال بالاتریای مدرسه ک هم سرویسیم بودن کمکم میکردن..

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 
کیفت چرا پر شده بود اوخی😂

عزیزم دستای یه بچه ۷ ساله که اونقدر توانایی نداره همه چیو نظم بده، مامانم وسایلامو توی کیفم چیده بود کیفمم کوچولو بود ازین کله خرسا بعدش که وسایلامو آورده بودم بیرون نمیتونستم مث مامانم با نظم بچینم سرجاش نشستم گوشه حیاط گریه میکردم معلمم اومد گفت چته برام چید زیپ کیفمو بست می‌خندید میگفت اینکه چیزی نیس ولی من اون لحظه غم عالم رو دلم بود و اعتماد بنفس نداشتم

یکی هم نباشه  پسر من با هم سرویسی هاش دست هم میگیرن از در میان بیرون کلاسشونم یکی نیست

اگه اینجوری بود خوب بود ولی روز اولی تو سرویس با دخترم دعوا کرده بودن تازه اونا سال بالاتر هم هستن مثلا عاقل

اگه اینجوری بود خوب بود ولی روز اولی تو سرویس با دخترم دعوا کرده بودن تازه اونا سال بالاتر هم هستن م ...

خودت وارد عمل شو با اون دخترا با مهربونی برخورد کن بگو هوای دخترت داشته باشن بعد خودش کم کم راه میفته

GO With With
خودت وارد عمل شو با اون دخترا با مهربونی برخورد کن بگو هوای دخترت داشته باشن بعد خودش کم کم راه میفت ...

باید امتحان کنم ولی اگه جواب نداد چی،من همش نگران اینم که تو حیاط مدرسه نمیتونه سرویسش رو پیدا کنه میترسم گم بشه