2789
عنوان

آیفون دارا

910 بازدید | 13 پست

سلام

دوستم که آیفون داره، میگه به جز هزینه خود گوشی، هزینه‌های جانبی‌ش خیلی زیاده. مثلا هر ماه باید واسه اپلیکیشن‌ها پول بدی. مثلا اپلیکیشن‌های بانکی. و میگه با اسنپ و برنامه‌های ایرانی راحت نیست. آره؟

یه سوال دیگه: ۱۱ و ۱۱پرو خیلی تفاوت دارن باهم؟ ۱۱پرو بخرم بهتره یا ۱۲؟

وزن موبایل سنگین نیست براتون و در طولانی مدت دستتون درد نمیگیره؟ چون آیفون ۱۱ تقریبا ۲۰۰ گرمه!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من تا حالا واسه اپی پول ندادم ولی اگه بخوای برنامه های ایرانی دانلود کنی باید اشتراک بخری و برنامه ایرانی سخت نصب میشه یا باید پول بدی نصب کنی یا نصب کنن یا نسخه وب هربار 

فرق ۱۱-۱۱پرو تو دوربینشه اگه میخوای تو اینه عکس بگیری مثلا ستا داشته ۱۱ پرو بگیر

بازم هرچی بری بالاتر بهتره ولی در اصل نگاه کن گوشی که میخری سالم باشه 

برای منکه سنگین نیست

آیفون داریم ولی برای اپلیکیشن تاحالا پول ندادیم 🙄

کامنت پایینتو بخون😬

چجوریه که بعضیا پول میدن بعضیا رایگان؟

تو استفاده از همراه بانک و انتقال پول مشکلی نداری؟

والا من همیشه ایفون داشتم هیچوقتم پولی پرداخت نکردم همه اپ هارو از اپ استور میگیرم

من خودم بین ۱۱ پرو و ۱۲ مونده بودم ۱۲ رو انتخاب کردم

و اینکه سنگین نیست برام

و اینکه هرگز تو خرید آیفون شک نکن سرعت امنیت کیفیت فوق العادست

کامنت پایینتو بخون😬 چجوریه که بعضیا پول میدن بعضیا رایگان؟ تو استفاده از همراه بانک و انتقال پول ...

همراه بانک هر بانکی بگی دارم ولی تاحالا یه قرونم واسه اپلیکیشن پول ندادم

۱۲ عادی بهتر از ۱۱ پرو هست

من تا حالا واسه اپی پول ندادم ولی اگه بخوای برنامه های ایرانی دانلود کنی باید اشتراک بخری و برنامه ا ...

یازده داری شما؟ چند وقته دستته؟ از باطریش راضی هستی؟

نه واسه پز و کلاس و عکس تو آینه نمیخوام.

کامنت پایینتو بخون😬 چجوریه که بعضیا پول میدن بعضیا رایگان؟ تو استفاده از همراه بانک و انتقال پول ...

بعضی برنامه هاش پولیه مثلا د ی ج ی  کالا برا من اشتراکیه ولی همراه کارت دارم اشتراکی نیس همسرم مثلا و پ ان هم پولی خریده یا برنامه ی بانکیشو که همراه کارت نیس چیز دیگس.

برای انتقال پول آپ دارم که رایگانه نرم افزار بانک پارسیان رو دارم که اونم رایگانه دیکشنری ادیت عکس ...

با آیفون از گوگل میتونی فایلی، آهنگی چیزی دانلود کنی؟