2777
2789

عزیزم مگه کسی هست که سختی و مشکلات نداشته باشه

طبیعت دنیا همینه... 

اما تنها راهش صبوریه

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
خسته ام از بس شکر کردم تاپیک زدم قبل اینکه کمکم کنید اما هیچکس جواب نداد

هعی چی بگم...تو این دنیا هیچکس بدون دغدغه نیس..ممکنه شبا گریه کنیم ولی کسی متوجه نشه...چیزایی تو دلمون بگذره ولی چون میخندیم کسی فکرشم نمیکنه تو دلمون اشوبه

هممون درد میکشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس دوستم نداره کار پیدا نمیکنم که برم سرکار از خانوادم دور بشم همه تنهام گذاشتن هرکسی به فکر خودش ...

درست میشه یه روزی به الانت فکر میکنی و به این فکرا میخندی

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
منم با بابام دعوام شده بود میخاستم خودکشی کنم که اومد معذرت خواهی کرد  ولی من میخواستم خودم ...

خوش به حالت که بابا داری 

فکر کنم پسری کاش منم پسر بودم از خونه میزدم بیرون آزاد بودم😔

ما امانت خدا هستیم حق نداریم به خودمون آسیب بزنیم

مرگ دست خداس ما حق نداریم توی کار خدا دخالت کنیم

ای بابا مرده شور ببره زندگی منو خسته شدم

میفهمم چی میگی 😢انشالله مشکلاتت حل میشه عزیزم 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
عزیزم مگه کسی هست که سختی و مشکلات نداشته باشه طبیعت دنیا همینه...  اما تنها راهش صب ...

خسته ام از صبوری یه رشته ی خوب خوندم که کار کنم الان نزدیک سی ام اما مادرم نمیذاره برم سرکار الان فردا صبح باید میرفتم برای مصاحبه بهانه راه انداخت که سرویس نداره الان فقط یا میخوام بمیرم از دست رفتاراش خلاص بشم از بچگیم آنقدر بهم گیر میداد که دعوامون میشد اصلا خسته شدم از کاراش بعضی وقتا میگم کاش بچش نبودم هیچ جا نمیتونم تنها برم آزادی ندارم اسیر در بندم کاش یه نفر باهاش حرف می‌زد دست از سرم برداره آنقدر بهم گیر نده من که بریدم آبروم رفت از بس باهاش بحث کردم دیگه دلم نمیخواد باهاش بیرونم برم

هعی چی بگم...تو این دنیا هیچکس بدون دغدغه نیس..ممکنه شبا گریه کنیم ولی کسی متوجه نشه...چیزایی تو دلم ...

راستش خیلی وقته دیگه کسی ندیدتم دلم میخواد بزنم زیر گریه دیگه تموم بشم

خسته ام کاش مادرم نداشتم