2777
2789
عنوان

بعد۳سال طلاق میخوام برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 45 پست
بله ازینا خیلی شنیدم خودمم این مدلی بودم ولی خب الان اگه قسمت بشه یکی شیم مطمعنم به نوع معجزه خدایی ...

خودت با معجزه و شرط و شروط گول نزن! 

وقتی برگشتی بعد یک ماه دیگه نرفت سر کار  می خواهی جلوی بقیه چی بگی!   آدمی که تنش به کار عادت نداره   برای خودش غرور و غیرت نداره با شرط و شروط عوض نمی شه! 

یا ارحم الراحمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجور ادم عاقل یه اسکل ک ترک کرده بعد سه سال میخواد؟ عجیبه که به منطق و عقلت الان باید شک کنی 

تنها کسیه ک دوسش دارم 

باورتون میشه ب هیییچ پسری علاقه ندارم اینقد ک سرد شدم هیچ حسی نمونده برام

سنم میگذره نگرانم ازین حسام میخام بخاطر قلبمم شده اون کاری ک میخامو شروع کنم حداقل انجام بدم فردا نگم چرا نکردم بخاطر غرورم

بله ازینا خیلی شنیدم خودمم این مدلی بودم ولی خب الان اگه قسمت بشه یکی شیم مطمعنم به نوع معجزه خدایی ...

می دونی تو دوران قبلی می تونستی تحمل کنی چون امید داشتی که اگه درست نشد طلاق می گیری و می ری دنبال یه فرصت دیگه! 

ولی اگه برگردی هم اون ترسش ریخته که آخرش بهتر از خودش پیدا نکردی و هم تو دیگه امیدی به رفتن نداری چون می دونی با کسی دیگه ای نمی ری ازدواج کنی! 

همه چیز به طرز وحشتناکی افسرده کننده می شه!  انگار می ری تو یه باتلاق برای گیر کردن و درجا زدن! 

یا ارحم الراحمین
خودت با معجزه و شرط و شروط گول نزن!  وقتی برگشتی بعد یک ماه دیگه نرفت سر کار  می خواهی جل ...

منطقی کاملااا بخدا اما چیکار کنم تنها ادمی ک دوسش دارم

میخام ی بارم شده منطقی برخورد نکنم ... بلاخره ک‌باید ازدواج کنم چون دوس دارم اما از یه طرفم هیچکسو نمیخام و خدا و دلم میدونه ک اینه تو ذهنم

تنها کسیه ک دوسش دارم  باورتون میشه ب هیییچ پسری علاقه ندارم اینقد ک سرد شدم هیچ حسی نمونده بر ...

اگ دوس پسرت بود میگفتم بهش برگرد اما خودخواهانس تصمیمت شما احساسات چند نفر دیگه روهم میخچای بخاطر خودت تغییر بدی؟ ضمنا صلاحیتت تو اطرافیانم ازدست میدی

می دونی تو دوران قبلی می تونستی تحمل کنی چون امید داشتی که اگه درست نشد طلاق می گیری و می ری دنبال ی ...

کاش خدا اونی رو‌بهتره برا بچینه... الانم عین باتلاق شده برام بخدا....

اگ دوس پسرت بود میگفتم بهش برگرد اما خودخواهانس تصمیمت شما احساسات چند نفر دیگه روهم میخچای بخاطر خو ...

خیلییی حالم بده فقط یه بار تازه جداشده بودیم بادمه خواب دیدم همسرم دوتا گردنبند خریده برام و هردوش رو‌ ب گردنم بست... از دیشب یادم اومده نمیدونم چطور تعبیرشو‌پیدا کنم

کاش خدا اونی رو‌بهتره برا بچینه... الانم عین باتلاق شده برام بخدا....

بعدش شدید پشیمون می شی که چه کاری بود کردم!    الان فقط فکرت تو این هست که برسی بهش! بعد که برسی بهش تازه انگار چشمات باز می شه که چه کاری بود کردم! عقلم کجا بود!  همه بهم گفتند نکن و من مسخ شده بودم!  انگار جادوم کرده بودند! 

یا ارحم الراحمین
خیلییی حالم بده فقط یه بار تازه جداشده بودیم بادمه خواب دیدم همسرم دوتا گردنبند خریده برام و هردوش ر ...

هر خوابی ک تعبیر نداره عزیزم 

دیگه بپذیر ک تموم شده واقعا سخته اما بهتراز تصمیم اشتباه

هر خوابی ک تعبیر نداره عزیزم  دیگه بپذیر ک تموم شده واقعا سخته اما بهتراز تصمیم اشتباه

اخه متاسفانه هر خوابی رو‌ک واضح ببینم حتما تعبیر میشه البته مادرمو پدربزرگمم این شکلین... قبل جداییم خواب دیدم اینه عروسیمون شکستو سیاه شد... یه ماه نبرد همههه چی تامام

نه نه اصلا کاری ندارم ب اینکه چراازدواج نکرده، البته بهم گفت اگه جدا شی تا ده سال دیگم زن نمیخام&nbs ...

پنج سال پیش تا مرز طلاق رفتیم یه قهر طولانی برگشتم هیچی عوض نشده بدترم شده دو تا تایپیک اخرمو بخون الان میخوام جداشم 

من خودمو گول زدم چون از مطلقه شدن میترسیدم الان بچه هم دارم اما دیگه نمیشه ادامش داد

اگه منطقی جدا شدی احساسی برنگرد