2777
2789
عنوان

بعد۳سال طلاق میخوام برگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 45 پست
اون ازدواج نکرده چون بیکاره!  نه اینکه چون دوست داره!

نه نه اصلا کاری ندارم ب اینکه چراازدواج نکرده، البته بهم گفت اگه جدا شی تا ده سال دیگم زن نمیخام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غرورت که له میشه برگردی. ولی گل من ازدواج بر اساس قلب و منطقه،باید از جفتشون استفاده کنی با قلبت تص ...

من خیلی منطقیم کلا خسته م چون منطق زیادم اندازه احساس زیاد کار دست ادم میده اما اکه این ارزو رو دارم ک برگرده میخام یکم احساسمم دخیل کنم

اهوم بعد سه سال تنها کسیه ک ازته دل خاستمش

خب اگ میخواستیش چرا طلاق گرفتی؟ اون اقا و خانوادش قطعا سختی کشیدن جلوی دوست و فامیل و خود اقام دوری ازشما و... بعد سه سال دیگ عادت کردن بنظرم ارامششون بهم نزن

چیزی رو که بالا اوردی رو باز نخور ولش کن  الان داغی نمیفهمی بری باز همون اش وهمون کاسه  ...

میدونم یه کتابو صدبارم بخونی عوض نمیشه اخرشم همونه اما این پسر تنها ادمی بود ک من خاستمش اینو این سه سال ک این همه پسر اومدن فهمیدم 😞

بخاطر این میگم چیکار کنم...

استارتر یه فامیل شوهر دارم   مرد ده سال بیکاره و ول می گرده بعد زنه می ره سر کار و خرج زندگی می ده!   مرد هم انقدر براش زبون می ریزه و لاو می ترکونه!  با خودم می گم با همین حرف ها گولش می زنه!  یه مرد اگه واقعا زنش دوست داشته باشه خودش به کار و سختی می زنه تا زنش در آسایش باشه! 

جالب اینجاست که زنه می ره سر کار بعد شوهره با ماشین زنش می ره هر روز خونه مادر خودش و این طرف و اون طرف به گردش!  

یا ارحم الراحمین
استارتر یه فامیل شوهر دارم   مرد ده سال بیکاره و ول می گرده بعد زنه می ره سر کار و خرج زندگی می ...

بله ازینا خیلی شنیدم خودمم این مدلی بودم ولی خب الان اگه قسمت بشه یکی شیم مطمعنم به نوع معجزه خدایی میشه 

البتههه اگه برگردم باشرط برمسگردم فقط راه درست کردن ارتباط دوباره رو نمیدونم