2789
عنوان

سوزش ادرار😭

361 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها توروخدا بیاید .من الان هفته هشتم هستم.اومدم شهرستان از غروب سوزش ادرار شدید گرفتم فک کنم بخاطر سرویس بهداشتیا بوده ک زیاد تمیز نبودن.رفتم‌داروخونه مترونیدازول گرفتم.ضرر نداره؟؟کسی میدونه چی بخورم زود خوب بشم😭😭

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

یه قرص هست برای همین سوزش ادرار،اسمش یادم نیست شانس گوگل هم قطعه،اما آب روی آتیشه برو داروخونه بگو قرص برای سوزش ادرار میخوام اصلا ببین توبارداری میشه خورد یانه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باید حتما پیش متخصص بری عزیزم واسه خودت پزشک نشو بارداری سوزش ادرار خطر داره

فقط داروخونه شبانه روزی داره😒دکترش دادبهم.میترسم بخورم تا برگردم تهران

یه قرص هست برای همین سوزش ادرار،اسمش یادم نیست شانس گوگل هم قطعه،اما آب روی آتیشه برو داروخونه بگو ق ...

اره گوگل ک قطعه تو نی نی سایتم زدم چیز خاص پیدانکردم.دکتر داروخونه میترونیدازول داده

عزیزم فنازوپیریدین رو بخوری یه ربع بعدش هیچ اثری از سوزش نمیمونه فقط ادرارت نارنجی میشه ولی نمیدونم ...

ضرر داره توبارداری؟؟

ضرر نداره استفاده کن تا شدیدتر نشده ولی برگشتی شهررخودت برو پیش متخصص

اره سریع میرم.خدا کنه بهتر شه حداقل ی درصد خیلی بدمیسوزه

آره همون فنازوپیریدن هست ببین میشه خورد یانه،پماد ان ان هم سوزشو ازبین میبره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
منم باردارم و هفته ١١ سوزش ادرار گرفتم دكترم قرص سفالكسين 500 تجويز كرد هر ٦ ساعت 

تو هفته۱۱سفالکسین خوردی؟؟خوبشدی

انقدر سوزش ادرار بده خدا نسیب کافر نکنه 

خیلییی.مخصوصن وختی دسترسی ب دکتر متخصص نداری.ینی مثانم داره میترکه میترسم سرویس برم