2777
2789
من مجردم یکی از دلایلی ک دوس ندارم ازدواح کنم لابیا هامه بزرگه و یکیش کوچیکتره و مدلش هم زشته 

اصلا بهش فکر نکن

چون اولا خیلی از مردا اکی هستن با این موضوع 

و کیفیت رابطه جنسی خیلی مهم تره تا ظاهر اندام تناسلی

در بدترین حالت هم میشه جراحی کرد که البته من توصیه نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون به خاطر تاپیک مفیدتون 

من ۱۸ هفته و سه چهار روزمه 

یک دو هفته ای هست که متوجه حرکاتش شدم 

و دو روز پیش حرکاتشو بیشتر از قبل هم فهمیدم  که لگد میزنه 

بعد از دیشب تا حالا حرکات چندانی نداشته دیگه لگد حس نکردم اگر دو یا سه بار مثل ماهی بودنشو حس کردم یه مقدار نگرانم 

یه چیز شیرینم خوردم و به شانه ی چپ دراز کشیدم اما حرکت زیادی حس نکردم 

زیر دلم و سمت راست گاهی چپ و کمرمم گاهی اوقات بدجور سوت میکشه 

بچه ام بریچ بود تو انومالی 

بارداری چهارممه دو تای اول تو شیش هفته سقط شدن 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

خانومهای باردار چیکار کنن شکمشون خط و لک نیفته ؟

یه بخش زیادیش ژنتیکه

یه بخشیش میزان اضافه وزنه

ولی کاری‌که از دست ما برمیاد چرب کردن دائمی شکم و رون و باسن و سینه و حاهایی که احتمال ترک دارن هست

اخه من بچه میخوام دوباره.و سزارین بودم..دوستدارم باردار بشم

اگر هم دوباره میخوای باردار شی

مخصوصا که سزارین بودی

پیشنهاد اصولی اینه که تا به سالگی بچتو شیر بدی از شیر بگیریش

بعد ازمایش کامل بدی به خودت برسی

بعد باردار بشی

این تیرگی های بعضی نواحی مث زیربغل و... میره بعده زایمان؟ به شدت جوش زده کمر و بازو و گردنم، میره؟ ...

تیرگی ها به خاطز بالا رفتن سطح هورموناست و معمولا از بین میره

حوش اگه با خارش همراهه بهتره به دکتر بگی شاید نیاز باشه انریمای کبدیت چک بشه

اخه من بچه میخوام دوباره.و سزارین بودم..دوستدارم باردار بشم

عزیزم بدنت هنوز برا بارداری مجدد آماده نیس باید ریکاوری بش بدنت مواد غذایی و مورد نیاز رشد جنین رو داشته باشین 

تو سزارین خون زیادی میره از بدن مادر باید کمبود اون جبران بش بعد

بهترین اختلاف سنی برای بچه دوم 4 ساله

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

ما شرایط بچه نداریم تا چند سال معلوم نیس تا کی بنظرت الان لازمه کاری بکنم برای قبل بارداری مثلا آزمایشی دکتری چیزی

برای شفای یه دختر دعا میکنید؟😓 لایک کنین منم صلوات میفرستم براتون
ممنون به خاطر تاپیک مفیدتون  من ۱۸ هفته و سه چهار روزمه  یک دو هفته ای هست که متوجه حرکا ...

سلام عزیزم

چک کردن حرکات جنین

از ۲۸ هفتگی معنی داره

قبلش اصلا نیاز نیست

مخصوصا تو هفته های شما خیلی طبیعیه که یه روزایی حرکاتشو حس کنی و یه روزایی نه

نه عزیزم ولی تحقیقات زیاد کردم چیزایی که ازش مطمین هستمو میگم پیجمم اینجوری بود که ویدیوهای اموزش ...

ببین من سر پسرم به شدت کمر درد گرفتم درحدی که تا ۶ ماه حتی وقتی نسشته بودم کمرم دردمی کرد بچه که اصلا نمی تونستم بغل کنم می خوام اینبار بیهوشی کامل بگیرم که دیگه کمرم دردنگیره نظرتون چی هست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
ما شرایط بچه نداریم تا چند سال معلوم نیس تا کی بنظرت الان لازمه کاری بکنم برای قبل بارداری مثلا آزما ...

اره عزیزم بهترین کار اینه بری ازمایش ذخیره تخندان بدی مه خدایی نکرده بعدا مشکل نخوری