2789
عنوان

شوهر سرباز

1060 بازدید | 23 پست

کسی بوده تو دور و اطرافتون بعد ازدواج تازه پسره بره سربازی؟ 

کسی اگ تجربه داره لطفا بگه چجوریه سخته اینجوری؟ خرج و مخارجشون؟ 

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

اره شوهر خودم ۲ سال تخت رفت سربازی و تموم کرد ....

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من همسرم تو دوستی سرباز بود وقتی عقد کردیم پایان دوره بود واقعا برای منکه دوران قشنگ و شیرینی بود البته همسرم تحصیلات داشت و خیلی جاش سخت نبود خرج و مخارج هم خودم درکش میکردم در کل که برای من سربازی همسرم پر از تصویرهای قشنگه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
نه سخت نیس تازه ۶ ماه معافی خورد راحت

بخاطر اینکه متاهله 6ماه معافی میخورن؟ 

من شنیدم همون شهر خودشون بهشون میخوره درسته؟ 

همسر من سربازه 

فقط دوره اموزشي اذيت شديم چون دور بوديم ازهم، بعد اون ديگه اوكي شد و هرشب مياد خونه و حقوق هم ميدن بهش، از سمت خانوادشم ساپورت ميشيم تا حدي ، تا الان ك حس كمبود نكردم، البته تا حدي قانع هم هستم 

الان ی ۴ ۵ تومنی حقوق میدن بهشون ....حالا دیگ اگ بس نیست باید جور دیگه هم حمایت بشن....سخته اما میگذره....من کل زندگیم شوهرم ازم دوره....سربازی ی بخشش بود

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
اره شوهر خودم ۲ سال تخت رفت سربازی و تموم کرد ....

سخت نبود برات؟ خونوادت مخالفت نکردن؟ ک سربازه و کار نداره؟ 

بخاطر اینکه متاهله 6ماه معافی میخورن؟  من شنیدم همون شهر خودشون بهشون میخوره درسته؟

اره اگ‌ سپاه و نیروی انتظامی بره نزدیک می‌افته بخاطر ازدواج هم‌ چند ماه کسر میشه 

همسر من سربازه  فقط دوره اموزشي اذيت شديم چون دور بوديم ازهم، بعد اون ديگه اوكي شد و هرشب مياد ...

همون شهر خودش خدمت میکنه؟ از خونواده ها جدا نشدین؟ اینکه میگن چندماه معاف هم میشن راسته؟ 

ببخشید زیاد شد😬

من همسرم تو دوستی سرباز بود وقتی عقد کردیم پایان دوره بود واقعا برای منکه دوران قشنگ و شیرینی بود ال ...

چقد خوب😍

همون شهر خودش خدمت میکنه؟ از خونواده ها جدا نشدین؟ اینکه میگن چندماه معاف هم میشن راسته؟  ببخش ...

اره شهر خودش 

نه چرا از خانواده ها جدا شيم

اره فقط ٢ ماه بخاطر همسر كسري ميخورن 

خواهش ميكنم عزيزم هر سوالي داري بپرس

سخت نبود برات؟ خونوادت مخالفت نکردن؟ ک سربازه و کار نداره؟ 

بابام کلا راضی ب ازدواجم نبود ....من خودم خواستم....کلا میگم منو همسرم از هم دوریم ...ب واسطه سربازی ...دانشگاه ....سرکار ....هیچوقت نزدیک من نبود ...نه از لحاظ زندگی خوبه اوکی بود شرایط...سخت که بود همش تنها بودم دور بودیم ....اما گذشت

بخاطر اینکه متاهله 6ماه معافی میخورن؟  من شنیدم همون شهر خودشون بهشون میخوره درسته؟

اره من دو نفر دیدم بخاطر ازدواج ۶ ماه معافی خوردن و اومدن شهر خودشون

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤