2777
2789
عنوان

رنگ مو

2100 بازدید | 13 پست

رنگ موی n2 مو رو خراب میکنه؟شنیدم رنگ موی تیره اصلا خوب نیست واسه مو ولی نمیدونستم رفتم فروشنده گفت این سفیدی موهاتو میگیره و میشه رنگ طبیعی موهات.چی کار کنم بذارمش کنار برم روشن تر بگیرم؟

رنگای خیلی تیره مثه دکلره میمونن 

من حنا هندی مشکی گذاشتم خیلی بم میاد مشکی پرکلاغی شده به  هرکسی نمیاد خواهرم گذاشت افتضاح شد 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد ببخشید رنگ چه مارکی خوبه؟اون قبلیه که گرفتم بلونیا بود رنگهای ایرانی یا خارجی چه مارکی خوبه؟ایرا ...

رنگ به خدا حفظ نیستم اسمشو ایرانی میگیرم منم ۲تاکپسول میریزم داخل، رنگ ،من کمی رنگ دود هم قاطی میکنم،اکسیدان۶ درصد سفیدی موهامو میگیرن ازن ترکیب    رنگ ها شماره اگسیدان واریاسیون

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
یعنی از همین استفاده کنم؟اگه بخوام شکلاتی در بیاد باید رنگ جدا بگیرم؟

خیلی تیره میشه ولی قشنگه ..اره باید شکلاتی سه یا چهار. باشه

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
شما از چه مارکی استفاده میکنید آخه موهام خودشون خیلی خشکن نمیدونم چی بگیرم که خشک تر نشه

من ایرانی استفاده میکردم خیلی موهارو خشک میکرد کیفیت نداشت ولی دفه اخر کیت رنگ‌مو رویال استفاده کردم چون خودم ازش میفروشم تستش کردم واقعا عالیه رنگش ..خیلی موهارو نرم و براق  میکنه چون سه نوع روغن هم داره 

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫