2777
2789
عنوان

شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 56 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه کنیم دیگه مثلا خواهر شوهریم اعتماد به سقف از ویژگی های بارز ماست
کنم یادآوری یا نه ؟ من از یادت نمیکاهم تو را من چشم در راهم ... http://register.ninisite.com/tickers/tl.png صرفا جهت اطلاع : این تیکر رو فقط دوسش داشتم که گذاشتم :)
مادر شوهر چیست؟  موجودیست کاملا بی آزار و بی پناه این موجود از اجتماع هم عروسان که همیشه قصد جانش را دارند به شدت می هراسد زیرا جانش در خطر است زن چیست؟  موجودیست نازنین ، ملوس و دوست داشتنی و بی خطر که خطرناکترین سلاح آن اشک می باشد اما بمحض دور دیدن چشم شوهر به هیولایی دوسر تبدیل می گردد مادر زن چیست؟ نپرس چیست فرار کن ! زن داداش چیست؟ موجودیست موذی که دومی ندارد
کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
بچه ها حالا تو این لج کردنا با مادر شوهر خدایش مادرامون چند درصد نفش دارن
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
آقایون وقتی یه خانم بهشون میگه سردمه ، به ۳ دسته تقسیم میشن : 1-زرنگایی که بلافاصله خانم روبغل میکنند ! 2-جنتلمن هایى که بلافاصله ژاکتشونو درمیارن میدن به خانم ! 3-و دسته سوم احمقهایى هستند که خودشون به ۳ دسته تقسیم میشن : 1-بیشعورهایى که میگن : منم سردمه 2-نفهم هایى که میگن : هیچم سردنیست 3-گاوهایی که میگن : پاشو برو یه چیزی بپوش ! 😂✌️
کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
دخترنازم من وبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم خدایا به خاطر هدیه ای که به مادادی هزاران بار شکرت خدایاممنونتم که مارو لایق دونستی تاپدرومادرباشیم خدایاهمانطورکه دل منو شادکردی دل همه منتظرهای نینی هم هرچه زودترشادکن وکمکم کن که دخترم وصحیح وسلامت بغل بگیرم خدایاخیلی دوست دارم  
او مادرشوهرش را عاشقانه بوسید. چه نوع فعلی است؟ . @jokandfun . . . . . ماضی اجباری از نوع بعید.😂😂😂😂
مرده به زنش میگه باید برای دفتر کارم یه منشی پیدا کنم زنه میگه مُنشیت باید زشت و پیر و چاق باشه مرده میگه خب از فردا خودت بیا منشی شو دیگه!! هنوز پزشک قانونی علت مرگ مرد رو نفهمیده😂😂😂 .n . . . . .