2777
2789
عنوان

شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 56 پست
قربونت برم همه ی ما خواهر شوهرای خوبی هستیم
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

صحبت کردن ٩٩درصد مردای ایرانی پشت تلفن: نوووکرتم.. کوچیکتممم.. اقاایی.. خاک پاتم.. شما تاج سری... سالااااااار یه دونه ای به مولا یا علی بلافاصله بعد از قطع کردن تلفن : مرتیکه خر😶😶
دخترنازم من وبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم خدایا به خاطر هدیه ای که به مادادی هزاران بار شکرت خدایاممنونتم که مارو لایق دونستی تاپدرومادرباشیم خدایاهمانطورکه دل منو شادکردی دل همه منتظرهای نینی هم هرچه زودترشادکن وکمکم کن که دخترم وصحیح وسلامت بغل بگیرم خدایاخیلی دوست دارم  
ممنون مامان طاها
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
نازنینآنلاین پست ها : 1938عضویت:1394/4/31 1394/9/5 - 7:15 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] قربونت برم همه ی ما خواهر شوهرای خوبی هستیم --------------------------------------------------- بعلهههههههههه اونکه اصن شکی توش نیست
کنم یادآوری یا نه ؟ من از یادت نمیکاهم تو را من چشم در راهم ... http://register.ninisite.com/tickers/tl.png صرفا جهت اطلاع : این تیکر رو فقط دوسش داشتم که گذاشتم :)
پیش ما بعد قطع کردن مگن پا فیوز الدنگ چندتا فوش ناجوری بهش مدن
نگارین ماهم برا عروسامون ی وقتا خبیت مشیم
با اون یکی نازنین جون البته فرقی هم نداره حرفام جنبه اطلاعات عمومی داره همتون میتونین ازش بهره ببرین الان سقف رو دارین؟؟
کنم یادآوری یا نه ؟ من از یادت نمیکاهم تو را من چشم در راهم ... http://register.ninisite.com/tickers/tl.png صرفا جهت اطلاع : این تیکر رو فقط دوسش داشتم که گذاشتم :)
نازنین آنلاین پست ها : 1941عضویت:1394/4/31 1394/9/5 - 7:19 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] نگارین ماهم برا عروسامون ی وقتا خبیت مشیم --------------------------------------------- نازنین صداشو در نیار که ما هم خواهر شوهریم من که از در پشتی فرار میکنم
اذان صبح زن: امید پاشو سحره مرد (خواب آلود): بگو فردا بهش زنگ میزنم . . . . . . . . . . . رحم الله من یقرا فاتحه مع الصلوات 😂😂
دخترنازم من وبابایی برای دیدنت لحظه شماری میکنیم خدایا به خاطر هدیه ای که به مادادی هزاران بار شکرت خدایاممنونتم که مارو لایق دونستی تاپدرومادرباشیم خدایاهمانطورکه دل منو شادکردی دل همه منتظرهای نینی هم هرچه زودترشادکن وکمکم کن که دخترم وصحیح وسلامت بغل بگیرم خدایاخیلی دوست دارم  
خواهر شوهر چیست؟  موجودیست به ظاهر کاملا بی آزار که همه آنرا مسبب بدبختی های زن برادر می دانند،لازم به ذکر است که نصف این موجود نصف زمین و کاملا موذی است از او بر حذر باشید
کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم