2821
2789
عنوان

جاریه ماما😐😐

479 بازدید | 17 پست

بچه ها جاریم امسال رشته مامایی قبول شد

پدر همه رو دراورده بس استوری و اینا میزاره😐 البته چون یه شهر خیلی دور قبول شده و دوتا بچه داره شوهرش نزاشت بره،،،،من خودم‌دانشجوام و دانشگاه میرم🖐واسه همین اصلا واسم مهم نیست ولی خب زشته....

اینم بگم ک از این ناراحتم ک دیگ ب من محل نمیده و اصلاااا نگامم نمیکنه🤕

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اینکه شما چرا حرص ایشون میزنی؟

دوم اینکه چرا باید نگران اهمیتی دادن یه نفر باشی؟!

ارزش تو بالاتر از این هست که نیازمند نگاه و اهمیتی یک آدم دیگه باشی! 

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
چه بد که آدم شوهر کنه قبل اینکه درس بخونه  دلم سوخت براش

ن بنظر من هیچ اشکالی نداره ولی خب رفتارش زشته

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

شما چی میخونی

گلم اگ من بگم دیدم ک یه عده هستن ت نی نی سایت و ادمو دروغگو جلوه میدن پس بهتره ک نگم

چ شوهر بدی داره بنده خدا باید حمایتش کمه تحت هر شرایطی ، توام جاری بازی در نیار 😁

ن شهر دوره و دوتا بچه کوچیک داره

اول اینکه شما چرا حرص ایشون میزنی؟ دوم اینکه چرا باید نگران اهمیتی دادن یه نفر باشی؟! ارزش تو بالا ...

اخه ادم چ بخواد یا نخواد دلخور میشه از اینکه دیگه یکی ک صمیمی بودین بهت محل نده من حرص نمیخورم گلم فقط ناراحتم

2825
2823
2791
2779
2792