2777
2789
دیگ هر ادمی ی بدی هایی داشته و داره چیکار میشه کرد؟

خب آره همه معصوم نیستن دنیای مرگ فلسفه بسیار بلندی داره اینجا نمیتونی برسی خواستی معرفی میکنم

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
اگ اینطوری بودو همه میدونستم ارزوی مرگ میکردن یا خودکشی

خمدکضی گناه کبیره هست 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من از نوع مرگ می ترسم

از خودش نه

مثلا می ترسم تو آتش سوزی بمیرم یا اعدام شم یا از پرتگاه پرت شم

این سه تا فوبیامه واسه مرگ

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
😭😭😭

گریه نکن کی می‌دونه شایدم همون چیزی که توی این دنیا بودی رو مثل آیینه مقابلت دیدی و این یعنی خود خوشبختی ،چون در این صورت به جایگاهی که از زمان تولدت توی دنیا برات تعیین شده رسیدی💖🌺

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نه نمیبینم مطمعنم

عزیزم تو فقط تلاش کن به تهش فکر نکن ،خود خدا میگه از تو حرکت از من برکت

توی داستان حضرت مریم خدا بهشون میگه بلند شو درخت رو تکون بده و پات رو روی زمین بکش این دوتا حرکت خیلی کوچیک بودن ولی اتفاقی که افتاد بزرگ بود 

پس هیچوقت ناامید نباش

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت