2821
2789
عنوان

استرس جنین

125 بازدید | 14 پست

بچه ها من همش استرس دارم هعی میگم نکنه قلب جنین نزنه نکنه رشد نکرده چیکار کنم؟

چه دستگاهی هست قیمت مناسب بگیرم تو خونه صدای قلبشو بشنوم هفته ۱۵هستم اخرین بار که پیش دکتر رفتم گفت جنین پایینه استراحت کن شیاف هم داد که من اصلا استفاده نکردم میترسم از شیاف بدم میاد اما همیشه قرصامو میخورم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیافت که جزع واجباته نمیزاری بعد استرس داری بچه تو چه وضعیتیه😐

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

شیافو حتما استفاده کن نگرانی در حد کم طبیعیه...سعی کن از این دوره لذت ببری یه برنامه هست رشد هفته به هفته جنین رو نشون میده نصب کن رو گوشیت و اطلاعات اون هفته رو بخون کلی مطلب یاد میگیری درباره نی نیت و خورد و خوراک خودت و کلی سرگرم میشی یا مطالب آموزشی واسه بعد دنیا اومدنش انشالله مطالعه کن 

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

به من یادمه شیاف پروژسترون داد نزاشتم ولی این استرسا تو بارداری طبیعیه حالا بزار بیاد استرسات بیشترم ...

مشکلی پیش نیومد نذاشتی؟

به من تو پرونده نوشته مصرف روازنه یک شیاف فقط حتی اسمشم معلوم نیست من بگیرم بعد اینقدر هم شلوغه نوبت گرفتم واسه اول آبان نوبت بهم داده اصلا نمیدونم چه شیافیه؟شیاف دوره بارداری فرق داره؟نمیشه همین پروژستون استفاده کنم؟

من وقتی اولین بار دکتر گفت ضربان قلب داره دیگه خیالم راحت شد.

چون میدونستم اگه این استرس ادامه پیدا کنه هم بچه اسیب میبینه هم خودم. و حتما بعد به دنیا اومدنشم بخاطر اینکه اسیب نبینه تو کوچه خیابوب براش اتفاقی نیفته حتما میخوام تو خونه زندانیش کنم. 

بسپار به خدا. اونی که این معجزه رو بهت داده خودشم خوب میتونه ازش مراقبت کنه. تو فقط کارایی که لازمه رو انجام بده رعایت کن حرف پزشکتو گوش بده که شیاف داده. باقیشو بسپار به خدا. 

اون دستگاه هم استفاده نکن چون باید بلد باشی استفادشو والا به جنین ضرر میرسونه

مشکلی پیش نیومد نذاشتی؟ به من تو پرونده نوشته مصرف روازنه یک شیاف فقط حتی اسمشم معلوم نیست من بگیرم ...

نمیدونم فک کنم همونه من تیر میکشید زیر دلم بهم داد همسرم دید پروژستردنه اخه هورمون زنانست دیگه ترسید اگه پسر باشه بچه بعدا به مشکل بخوره نزاشت بزارم بچمم پسر شد نه خداروشکر چیزیم نشد منم وسواسی بودم در کل سخت بگیری سخت میشه برات خودتو الکی اذییت نکن

اسمش چیه؟واسه ایفونم هست؟

برنامه زیاده ..من یک زن نصب کرده بودم ..فک کنم بشه از بازار یا گوگل پلی دان کنی

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...