هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
سلام کلینیک هانیل داره الان، اونا هم از کسی میخرن البته آزاد میشه دیگه
نسخه میخواد؟
چقدر میگیره؟
امریکاییه؟
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نه نمیخواد برین و بگین واکسن گارداسیل میخوام کامل راهنماییتون میکنن زودتر اقدام کنین چون خارجیشو دی ...
اخه شنیدم همش هندیه امریکایی پیدا نمیشه
چند واحدی بودنشم مهمه ۲ و ۴ اکثرا
۸ و ۱۲ هم هست انگار
قیمتش چنده؟
کلینیک تو تهرانه؟