2789

واکسن بزنی دیگه نمیگیری من از ترس این مریضی نمیرم لیزر

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واکسن بزنی دیگه نمیگیری من از ترس این مریضی نمیرم لیزر

آره دیگه وقتی میری اینجور جاها و استخر و ..... باید واکسن و زده باشی حالا اونجاها هم نری اگه شوهرت خدای نکرده هرز بپره اونم مصیبته 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

آره دیگه وقتی میری اینجور جاها و استخر و ..... باید واکسن و زده باشی حالا اونجاها هم نری اگه شوهرت خ ...

اره به نظرم واجبه

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
من برا دخترم سه دوز رو زدم دوز اول و دوم هر کدوم شد ۲۲۰۰ الان هم بعد از ۶ ماه دوز سوم شد ۲۴۵۰

بیخشید عزیزم دخترتون چند سالشه؟ خوب قبلش تحقیق کردین؟ باعث نازایی و اینا نمیشه این واکسن؟ 🥺

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
بیخشید عزیزم دخترتون چند سالشه؟ خوب قبلش تحقیق کردین؟ باعث نازایی و اینا نمیشه این واکسن؟ 🥺

دخترم ۲۳ سالشه و اینکه همه جای دنیا این واکسن رو رایگان میزنن فقط تو ایران پولیه و فقط هر کی در توانش هست میخره واسه اینه که تو ایران تبخال و زگیل تناسلی زیاد شده و این بیماری سبب نازایی سرطان رحم میشه .

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

دخترم ۲۳ سالشه و اینکه همه جای دنیا این واکسن رو رایگان میزنن فقط تو ایران پولیه و فقط هر کی در توان ...

درسته 

ممنون از اطلاعاتتون مامان مهربون و آگاه 

منم دقیقا ۲۳ سالمه 

فقط دارم تحقیق میکنم ک مطمئن بشم بزنم یا ن 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
والا دکترا میگن خیلی زیاده من خواهرم سرطانی شده ترسیدم دیگه  بله ۳ تا دوز داره با فاصله ۲ ماه ...

عزیزم از کجا پیدا کنیم واکسن اصل رو؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
سلام واکسن گارداسیل خارجی سراغ دارم ، اگر خواستید بفرمایید 09125246898

قیمت چند؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤