2777
2789

اقااااتروخدا یکی بیاد ایدیمو بدم فایلشو از تل بفرستهههه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

قندشکن چیع خداوکیلی

Betternet

Vpnineفعلا هیچی بالا نمیارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا نتونی بری تو اپ استور نمیتونی هیچی نصب کنی متاسفانه  منم رفتم بیرون برام بریزن گفتن نمیشه س ...

من هر ساعتی امتحان کردم نشد

کلافه شدم هیچ کاری نمیتونم بکنم با گوشیم حتی بازی هامم باز نمیشه چون آنلاینه 😤😤😤

من هر ساعتی امتحان کردم نشد کلافه شدم هیچ کاری نمیتونم بکنم با گوشیم حتی بازی هامم باز نمیشه چون آن ...

اره دیگه ایفون به خاطر امنیت بالاش اینجوریه این مشکل ها رو هم داره

حالا من قبل از اینکه فی لترررر کنند چون میدونستم اینجوری میشه چندتا نصب کرده بودم بازم کار نمیکردن تا اینکه یهویی یکیش اونم ساعت دو‌شب کار کرد 

والا اپ استور نمیشه رفت نمیتونی کاری کنی فقط میتونی بری گوشی فروشی برات یه ماهه نصف کنن ۱۵۰ تومنه ه ...

یه و ی و پ ی ان دارم اما دیر وصل میشه با اون میتونم برم اپ استور 

واییی منم خیلی بدم میاد میگن قند شکن🥴🥴

منم:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

یه پیشنهاد به همه دعامم کنین نتیجه دیدین یه کانال هست توی روبیکا همههههه قندشکنا رو داره من لاوی پی ان و لنترن استفاده میکنه البته الان  تا ساعت12شب محدودیته دیگه تو قسمت جستجو بزنین قندشکن همون که عضواش بیشتر همه اس عضوش بشید هر روز کلی قندشکن توپ میزاره

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)