2789
عنوان

مترجما بیاید

48 بازدید | 4 پست

من امسال وارد رشته مترجمی میشم، خواستم اگه میدونید بگید چجوری میتونم از همون اول کار مترجمی رو شروع کنم؟ یا شغلی که بشه در کنار دانشگاه انجامش داد

قبلا تو آموزشگاه زبان درس دادم ولی بخاطر دانشگاه استعفا دادم.

دوست دارم تو این سایتای آنلاین زبان درس بدم ولی نمیدونم چجورین

شما نظری دارین؟

سایت تیکا میتونین ثبت‌نام کنین، یه فرم آنلاین داره برای مدرس زبان. فرم رو پر میکنین و میفرستین مراحلش واضح و ساده توی خود تیکا نوشته شده 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
سایت تیکا میتونین ثبت‌نام کنین، یه فرم آنلاین داره برای مدرس زبان. فرم رو پر میکنین و میفرستین مراحل ...

شما اونجا فعالیتی کردین؟

نحوه گرفتن دانش آموز، یا اینکه کلاسا تو چه فرمتی برگزار میشن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سایتای ترجمه بهت پول درست حسابی نمیدن هدفتو بزار مترجمی رسمی قوه قضاییه عجله نکن برا پول درآوردن این سایتا فقط کار میکشن با دستمزد خیلی پایین

لیسانس نرم افزار/ مترجم زبان انگلیسی

سایتای ترجمه بهت پول درست حسابی نمیدن هدفتو بزار مترجمی رسمی قوه قضاییه عجله نکن برا پول درآوردن این ...

گفتم فعلا تا دانشجو ام یه حقوق داشته باشم یکم کمک خرج باشه، تدریسو بیشتر دوست دارم ولی چون دانشگاهم شهر دیگست نمیتونم برم درس بدم