سلام من چهار روز به موعد بتام شد۷۰الان هفت روزه عقب انداختم وقتی زیاد سرپا و نشستم تخمدانم درد میگیره و کمرم درد میگیره وقتی استراحت میکنم خوب میشه اینا علائم خارج از رحمی نیس؟علائم خارج از رحمی چی هس ؟
عصر میخوام برم بتا رو تکرار کنم و سونو برم
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
دوباره بتارو تکرار کن باید بالا رفته باشه تحت نظر دکتر باش خیالت راحت باشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دردی که با استراحت خوب میشه عموما نگران کننده نیست.
پس نگران خارج از رحمی نباشم؟
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
عزیزم ان شالله بسلامتی بغل کنی بچتو نگران نباش من خواهر شوهرم آزمایش بتا داد ۲۵ بود تااااازه کلی خوش ...
یک قلو بود ؟من باز از دیشب نگران بیماری های کوروموزمی. و سندرم داون شدم
یک قلو بود ؟من باز از دیشب نگران بیماری های کوروموزمی. و سندرم داون شدم
اره عزیزم یه قلوه
خوااااااهرررر من به کجا چنین شتابان😂انقدر منفی بافی نکن من بهت قول میدم همچی اوکیه البته درکت میکنم حق داری اینقد فکر و خیال کنی ان شالله امروز جوابو گرفتی خیالت راحت میشه
فعسی ان تکرهوا شیئا و یجعل الله فیه خیرا کثیرا...♡
اره عزیزم یه قلوه خوااااااهرررر من به کجا چنین شتابان😂انقدر منفی بافی نکن من بهت قول میدم هم ...
جواب گرفتم دیگ یک ساک حاملگی دیده شده ولی بتام خیلی بالاس حالا رفتم پیش ماما خانگی معاینه کرده میگه دوتا داری هم دختر هم پسر ولی دخترت خیلی قوی تر از پسره ممکنه پسرو بندازه