2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 52 پست
من اعتماد زیادیم باعث شده چون اصلا حسم به این چیزها نمیرفت هیچ مشکلی هم نداشتیم باهم 

عزیزم

بنظرم حقته بدونی تا چه حد پیش رفتن پرینت شمارشو بگیر خودش که احتمال داره دروغ بگه اینکه بگم از خودش بپرس فایده نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم واقعا گیج شدم چی رو باور کنم 

فقط ساده نباش گول نخور اگه به راحتی بگذری بعدها به خودش دوباره جرعت همچین کاری رو میده بزار بفهمه عصبی و ناراحتی

پرینت خطش رو بگیر . ببین فقط همین پیاما  بوده راست میگه

ببین دیگه پیام یا تماس داشتند از چه تاریخی بوده ..

بعدش تصمیم بگیر میخوای چیکار کنی..

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
اعتماد زیادی خوب نیست عزیزم من همه جوره کنترل میکنم اینستاشو واتساپشو مکان یابشو دارم ولی نمیدونه تا ...

مکان یاب برنامه هست که باید نصب بشه چجورییه میشه عزیزم توضییح بدی

برا من پاپوش دوختن تعلیقم کردن وگرنه ک نی نی سایتی بودیم اون دوره ک نی نی سایت اومدن مد نبود😑✋

دلیل نمیشه سکینه خانوم😒

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

مکان یاب برنامه هست که باید نصب بشه چجورییه میشه عزیزم توضییح بدی

عزیزم ی جی‌میل مشترک ک هم رو گوشی منه هم شوهرم بعد برنامه دستکاهم را پیدا کن رو نصب کردم و دیگ میفته گوشی اون الان کجاس

بهم میدن ،کجا باید بگیرم 

نمیدونم البته فکر نکنم بنظرم فقط به صاحب خط میدن... یه کار دیگه هم میتونی بکنی...اگه خطش همراه اوله برنامه همراه من نصب کن اگر ایرانسله ایرانسل من نصب کن.... اونجا یه آپشن داره که از تاریخ فلان تا فلان روز مثلا که میزنی میاره برات با چه شماره های زنگ زده یا پیام داده

بهم میدن ،کجا باید بگیرم 

یکم دردسر داره خودش باید بگیره چون سیم کارت به اسم خودشه ... بنظرم دفاتر پیشخوان بری بدند فقط تماس ها رو

دیگه پیامک و جزئیات کامل باید از دادگاه نامه  بگیری .

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
تا گوزوی چیخسین جیران خانوم😬

🤣🤣🤣

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 

کاری مداره با شوهرت برین دفتر پیشخوان

پرینت تماسهاشو بگیر

معلوم میشه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز