2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 52 پست

دیگه هیچکس قابل اعتماد نیست ....

بنظرم هر انسانی یه روزی برای یک بار هم اشتباه میره

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتم خودش حرف بزنه شوهرم گفت توی دیوار یه آگهی دیدم که تتو وپروتز و اینها بوده شیطون گولم زده پیام دادم بهش هیچ چیز دیگه هم نبوده من رو برده جلو شاهچراغ قسم داده گفته توبه واین حرفهاا حالا من موندم باور کنم حرفاش یانه؟فقط مجدد زنگ شماره زدم گفتم خدمات زیبایی لب انجام میدین گفت بله ولی هرچیز دنبال این آگهی گشتم پیدانکردم توی دیوار 

خانوم محترم جعل هویت کردید لطفا عوض کنید پروفایل را وگرنه از طریق وکیلم پیگیری خواهم کرد

هه همه میدونن من اصل و اورجینالشم..اسکی میری طلبکارم هستی بمولا ک ب فتا میگم این کاراتو هاااااااا😒

گذاشتم خودش حرف بزنه شوهرم گفت توی دیوار یه آگهی دیدم که تتو وپروتز و اینها بوده شیطون گولم زده پیام ...

ساده نباش ..‌ شاید با طرف هماهنگ کرده ۰که بگه اینطوری😐

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
هه همه میدونن من اصل و اورجینالشم..اسکی میری طلبکارم هستی بمولا ک ب فتا میگم این کاراتو هاااااااا😒

بنده در سال ۱۴۰۰/۷/۱۵ ثبت کرده ام این پروفایل را

شما جاعل هویت هستید

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

من اعتماد زیادیم باعث شده چون اصلا حسم به این چیزها نمیرفت هیچ مشکلی هم نداشتیم باهم 

اعتماد زیادی خوب نیست عزیزم من همه جوره کنترل میکنم اینستاشو واتساپشو مکان یابشو دارم ولی نمیدونه تازه الآنم ک‌ حاملم دلم میخواد چن روز خونه مامانم بمونم ولی نمی‌مونم میترسم کلا زمونه بدی شده زنا هرزه از مردا ما بدتر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز