2777
2789
عنوان

نائب میخوام

131 بازدید | 12 پست

سلام کسی هست شماره نائب داشته باشه من میخوام چله ایت الله حق شناس رو بگیرم ولی شرایطشو ندارم یه نائب میخوام که مورد اعتماد باشه من حاجتم خیلی سخته میخوام اگر نائب واسم بخونه و حاجتم براورده بشه به عنوان هدیه یه مقدار پول به قیمت ۱و نیم تا ۲ تمن بهش هدیه بدم 

منم چندنفر بهم شماره دادن گفتن این خوبه ولی نتونستم اعتماد کنم پیدا کردن نائب مورد اطمینان سخته بیشترشونم قبل یا بعد تموم شدن دوره اش پولش رو میخوان نه اینکه وایسی تا حاجتت رو بگیری بعدا پول بدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بدید نائب چی هست؟

عزیزم من میخوام چله ایت الله حق شناس رو بگیرم ولی شرایطشو ندارم این چله یه جوریه تو باید ۴۰ روز ن غیبت بکنی ن تهمت بزنی ن با نامحرم حرف بزنی اصلا هرکاری که گناه باشه تو نباید انجام بدی حتی باید حجاب بکنی یه دعاییم هست که باید هرروز انجامش بدی نمازت نباید قضا بشه حتی نمازه صبح اگر نائب بجای خودم این چله رو درست انجام بده من به عنوان هدیه یه مقدار پول بهشون هدیه میدم من این حاجتم خیلی واسم مهمه 

میشه توضیح بدید نائب چی هست؟

بهش پول میدی و به جای تو و به نیت تو چله میگیره و دعا میکنه مثلا همین چله ی آیت الله حق شناس که استارتر میگه سخته دقیق نمیدونم چه طوره نماز اول وقت و دوری از گناه زیارت عاشورا تعدادش رو یادم نیست با صد لعن و صد سلام باید بخونی که خب وقت گیره و هرکسی نمیتونه انجام بده یا برای اون روزای پریود که خودت نمیتونی بخونی باید نائب بگیری که به جات بخونه 

منم چندنفر بهم شماره دادن گفتن این خوبه ولی نتونستم اعتماد کنم پیدا کردن نائب مورد اطمینان سخته بیشت ...

عزیزم خوب شمارشونو بهم میدی؟ من میخوام ۵۰۰ تمن بدم لعد از چله اگر به ارزوم براورده شد به عنوان هدیه پول کامل بهشون بدم 

عزیزم خوب شمارشونو بهم میدی؟ من میخوام ۵۰۰ تمن بدم لعد از چله اگر به ارزوم براورده شد به عنوان هدیه ...

ببخشی عزیزم پاکشون کردم ندارم واقعا خودم اعتماد نکردم دیگه حذفش کردم