2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جوری هست ؟ چه کار باید انجام بده ؟

ولا عزیزم مت یه نائب میخوام که چهل روز به جای خودم زیارت عاشورا ایت الله حق شناس رو انجام بده من یه حاجت محال دارم ولی خودم شرایطشو ندارم این چله خیلی سخته من اگر هرکسی واسم انجامش بده و به ارزوم برسم  یه مقدار پول ناقابل به عنوان هدیه بهشون میدم

خوب چجوریه یکیو پیدا کنم که واقعا مورد اعتماد باشه 

من خودم انجام ندادم ولی یکی بهم گفت یه کانال هست خود فقها نائب نیشن برای چله.. ولی هزینش یکم بالاست

اینم ادرسشه تو تل سرچ کن

https://t.me/hghshenas_110

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰
ولا عزیزم مت یه نائب میخوام که چهل روز به جای خودم زیارت عاشورا ایت الله حق شناس رو انجام بده من یه ...

می خوای برات یه چله ذکر یونسیه بگیرم ؟ البته مجانیا برای ثوابش تو هم برام دعا کن یه حاجت دارم

چله زیارت عاشورا نمیتونم  

همین جا نمیشه بگید لطفا ؟ 

چشم همینجا میگم میخواستم بپرسم چله ذکر یونسیه چجوریه؟

شما واسم بخون منم بهتون قول میدم سره نمازام واستون دعا بکنم فقط من ۷ ساله با یه پسر همو میخوایم ولی خانوادم راضی نمیشن لطفا واسم بخون اسمتونم بگید که واستون دعا بکنم 

چشم همینجا میگم میخواستم بپرسم چله ذکر یونسیه چجوریه؟ شما واسم بخون منم بهتون قول میدم سره نمازام و ...

ممنون خانم خدا خیرتون بده منم یه حاجت مهم دارم ممنون دعا میکنید 

روزی صد بار  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

پس من براتون این چله رو انجام میدم 

ان شاالله اگر صلاح باشه به هم برسید