shadii79 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 191 عنوان پوست سفید 1425 بازدید | 28 پست سلامممم چجوری میشه پوستو سفید کرد؟از سابلیمینال نتیجه گرفتین؟یا کرم خاصی؟ 1401/07/08 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8812 من تازه شروع کردم و نتیجه دیدم با ماسک رس //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
گیسو_کمند8 عضویت: 1392/10/22 تعداد پست: 6307 اینا همش الکیه باور کن پوست سالم هر رنگی باشه قشنگه سعی کن سلامت پوستت رو تامین کنی فقط هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!! شاید نوار بهداشتیه
shadii79 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 191 من تازه شروع کردم و نتیجه دیدم با ماسک رس منم از خاک رس استفاده میکنم ولی خیلی نتیجه نداش؟چه مارکی گرفتین؟چجوری استفاده میکنین
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8812 منم از خاک رس استفاده میکنم ولی خیلی نتیجه نداش؟چه مارکی گرفتین؟چجوری استفاده میکنین از خود خاک رس نه ماسکی که پمادیه //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
مامان_غزل_آباندخت عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1164 من تازه شروع کردم و نتیجه دیدم با ماسک رس سلام کدوم رنگش من قرمز زدم خیلی بد بود رنگش تو صورت میموند فقط با شوینده میرفت تاثیرهم ندیدم صورتم لکش بیشترشد
shadii79 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/05 تعداد پست: 191 از خود خاک رس نه ماسکی که پمادیه خاک رسو با آب میزنین؟
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8812 سلام کدوم رنگش من قرمز زدم خیلی بد بود رنگش تو صورت میموند فقط با شوینده میرفت تاثیرهم ندیدم صورتم ل ... عزیزم از خاک رس طبیعی استفاده کن برای صورت چرب وخشک هست //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8812 خاک رسو با آب میزنین؟ نه با یک قاشق گلاب شبا هم گلسیرین با گلاب هنوز یه هفته نشده ولی اثرشا دیدم //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
نازگل6451 عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 1096 عزیزم از خاک رس طبیعی استفاده کن برای صورت چرب وخشک هست از همین بسته بندیای بهداشتی که عطاریا دارن؟
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8812 از همین بسته بندیای بهداشتی که عطاریا دارن؟ اره ولی اینکه من گرفتم بهداشتیم نیس والا ریخته تو پلاستیک درشا بسته //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
مامان_غزل_آباندخت عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1164 عزیزم از خاک رس طبیعی استفاده کن برای صورت چرب وخشک هست طبیعی استفاده کردم و روش نوشته بود پوست چرب با سرکه یا آبلیمو که من با آبلیمو استفاده میکردم . انقد بد بود گفتم هر روز استفاده کنم ک زود تموم بشه از شرش راحت شم 😅😅😅
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 105953 مگه رنگ پوست تغییر میکنه !شاید شفاف بشه یا تیره تر بشه الحمدلله رب العالمین ...
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8812 طبیعی استفاده کردم و روش نوشته بود پوست چرب با سرکه یا آبلیمو که من با آبلیمو استفاده میکردم . انقد ... من با گلاب میزنم خیلی عالیه من خیلی جا جوش دارم داره صاف میشه اصن خودم کلی ذووووق //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
نازگل6451 عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 1096 اره ولی اینکه من گرفتم بهداشتیم نیس والا ریخته تو پلاستیک درشا بسته چه رنگیه؟