2777
2789
عنوان

کدوم شغل بهتره

382 بازدید | 24 پست

من بهمن ماه میرم دانشگاه حالا تا اون موقع میخوام کار کنم 

شغل اول کار در کیک پزی روزی 10,11 ساعت از هفت نیم صبح تا شیش و نیم هفت غروب و جمعه هم سر کلررهستم و روزی یع ساعت پیاده روی داره و خیلی سر پام و ماهی سه تومن در کل و حقوقش سر موقعس

شغل دوم کار در شهرک صنعتی شکم مرغ و ایناروپاک و قطعه میکنیم و جمعه تعطیل و دو روز مرخصی درماه سرویس هم داره و ماهی سه ملیون و چارصد و دیر پولو میدن ولی خب اخرش میدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم اولی 

چون مهارت هم یادمیگیری بعدها میتونی خودتم کیک درست کنی بفروشی

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اولی

امضات💚💚✅

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دلیل خاصی داره میخواید این مدت اینقدر خودتونو به سختی بدید؟

اقلا یه فروشندگی تلفنچی چیزی

چرا کارای به این سختی؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
به نظرم اولی  چون مهارت هم یادمیگیری بعدها میتونی خودتم کیک درست کنی بفروشی

منم میگم همین. دلیل شما هم خوب بود.

۴۰۰ تومن زیاد نیست که بخاطرش مسیر بیشتری برین و پول رو هم دیر تر بده و محیط هم خیلی تمییز نباشه

منم میگم همین. دلیل شما هم خوب بود. ۴۰۰ تومن زیاد نیست که بخاطرش مسیر بیشتری برین و پول رو هم دیر ت ...

دقیقا