2777
2789
عنوان

ب نظرتون این دختر چش شده 😞😑

441 بازدید | 20 پست

یکی از دوستام خیلی خجالتی بود.ینی بهش میگفتی سلام فرار میکرد  از 13 سالگی. تا 16 سالگی. خونواده ی نفهمش 4 بار شوهرش دادن و جدا کردن دفعه ی اخری نمیدونم چی شد . زدنش یا افسردگی گرفت 😞(بقیه میگن باباش زد توسرش)  از اون موقع شده عینه دیوونه ها ارایش های عجیب میکنه رفتار های عجیب حرفای عجیب خط چشم میکشه تا روی پیشونیش رژ میزنه تا روی چونش موهاشو میاره دقیقا جلوی سرش میبنده مثل دیوونه ها میخنده. حرف میزنه چیزای عجیبی میگه بعضی وقتا واقعا میترسم ازش خدا من. ببخشه ک اینطوری میگم ازش ولی واقعا براش ناراحتم خیلیا میگن جن زده شده خیلیا میگن زدنش بعضیا میگن. دعا نوشتن براش بعضی ها هم میگن از روی خجالتی بودن اینطور شد بعضی ها میگن از افسردگی و 4 بار شکست خوردن اینطور شدخدا نبخشه باعث و بانیه حال این دخترو توی عروسی بود شده بود عامل خنده ی 600 نفر😞 خدا میدونه من چ حالی پیدا کردم با رفتار مردم.

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم از ۱۳ تا ۱۶ چار بار شوهر میدادن همین میشدم ببرنش روانپزشک نابود کردن طفلی رو که

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

هرکی هم بود دیوونه میشد از دست اینجور خانواده ک بچه رو ۴ بار شوهر دادن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

دیوونه شده بنده خدا از فشار روانی  اگه قرصای روانی بهش دادن شاید بخاطر اونه  ایشالا حالش ...

جوری شده ک مادرش ارزوی مرگشو داره

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید