2777
2789
عنوان

ریزش مو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست
یونی زیک میخورم هروز بعد صبحونه ، الان یک هفتس  چقدر مصرف کنم؟

یه دوره مثلا یکماهه روزی یکی بخورید.

من معمولا شب میخوردم. ولی برای مکملها زیاد مهم نیست.

بعد یه ماه رها کنید بذارید بدنتون استراحت کنه. اینطوری کبدتون اذیت میشه اگر مدام قرص بخورید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوره مثلا یکماهه روزی یکی بخورید. من معمولا شب میخوردم. ولی برای مکملها زیاد مهم نیست. بعد یه م ...

خیلی ممنون عزیزم حتما ... ینی از استرس نمیدونم چیکار دارم میکنم همش ۲۱ سالمه خیلی نگرانم

نه فقط چکاپ کلی دادم ازمایش هرمونی ندادم ریزشم خیلی تو روح و روانم تاثیر گذاشته افسرده شدم😔

ببین حتما حتما آزمایش هورمونی بده،ریشه ای درمانش کن،اما آمپول بیوتین بپنتینم عالیها شش هفته هفته ای یه دونه بزن تا یه مدت کم میشه هر دکتری پوست و مویی هم بری تجویز می‌کنه اصلا هم ضرر نداره،ولی حتما آزمایش هورمونی بده 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
ببین حتما حتما آزمایش هورمونی بده،ریشه ای درمانش کن،اما آمپول بیوتین بپنتینم عالیها شش هفته هفته ای ...

فردا میرم ازمایش میدم ، امپولم میزنم دستت درد نکنه 

بخدا انقد بی قرارم کارم شده گریه

خیلی ممنون عزیزم حتما ... ینی از استرس نمیدونم چیکار دارم میکنم همش ۲۱ سالمه خیلی نگرانم

خواهش میکنم.

همین استرس هم مو هم بقیه اعضائتون رو مریض میکنه.

اگر دوست دارید برید یوگا. آرامشتون رو بدست بیارید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
خواهش میکنم. همین استرس هم مو هم بقیه اعضائتون رو مریض میکنه. اگر دوست دارید برید یوگا. آرامشتون ر ...

ایروبیک کار میکنم ... منتها انقد پریشونم موقع ورزشم نمیتونم تمرکز کنم 

ایروبیک کار میکنم ... منتها انقد پریشونم موقع ورزشم نمیتونم تمرکز کنم 

یوگا هم خوبه. تمرکزتون رو بالا میبره.

پاسور ویندوز هم خوبه. تمرکزتون رو بالا میبره.

فردا میرم ازمایش میدم ، امپولم میزنم دستت درد نکنه  بخدا انقد بی قرارم کارم شده گریه

من همه کار کردم اما باز می‌ریزه ،بخدا به حدی درکت میکنم که نگو،اما ولش کن هرچی بیشتر توجه کنیم و نگرانش باشیم بذاره،من مامانم پنجاه سالشه گیسو کمنده من ظرف یه ماه موهام نصف شد😢😢😭

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀