2777
2789
عنوان

ریزش مو😭

275 بازدید | 33 پست

دخترااااا کمکم کنین

چهار ماه بود رژیم بودم رژیم ۱۲۰۰کالری بدون محدودیت

با ورزش 

الان یک ماهه خیلی یهویی موهام وحشتناک میریزه😫 ازمایش دادم همه چی اوکی بود 

یک هفته هم هست قرص زینک میخورم ولی تاثیری نمیبینم چیکار کنم😭 ۲۱ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب 4 ماه رژیم گرفتید و قطعا مواد لازم به موهاتون نرسیده الان با یه هفته که قابل جبران نیست.

کمی صبر داشته باشید. ضمن اینکه توی ریزش مو استرس، نوع شامپو، روش شستشو و تعداد دفعات شستشو هم موثره. 

اگر زیاد موهاتونو میشورید بهتره از شامپوی روزانه استفاده کنید که مواد شیمیماییش کمتره مجبور هم نیستید هر روز بشورید یه روز در میونم بشورید کفایت میکنه. به موهاتون چنگ نزنید باهاش مهربون باشید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

برای منم خیلی می‌ریزه یه مدت سبوس برنج قهوه ای مصرف کردم و کلا جای برنج عادی برنج  قهوه ای می‌خوردم خیلی بهتر بودم اما الان دوباره برگشته 😭😭خودم حس میکنم اینا همه عوارض واکسنه

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
تو چند ماهه اینطوریه اوضات؟ ازمایش دادی؟ قرصی چیزی میخوری

تقریبا بعد عید 

من برای استرس و اعصابه میگن 

زینک و ویتامین سی اینا میخورم 

قرص بیوتین هم میگن عالیه

💙💙💙
خب 4 ماه رژیم گرفتید و قطعا مواد لازم به موهاتون نرسیده الان با یه هفته که قابل جبران نیست. کمی صبر ...

ینی موهایی که ریخته درمیاد؟؟ نگرانم خیلی

قرص یونی زینک میخورم خوبه؟

ینی موهایی که ریخته درمیاد؟؟ نگرانم خیلی قرص یونی زینک میخورم خوبه؟

مو که در  میاد. در نیاد همه کچل میشن.

قرص زینکم خوبه فقط زیاده روی نکنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
برای منم خیلی می‌ریزه یه مدت سبوس برنج قهوه ای مصرف کردم و کلا جای برنج عادی برنج  قهوه ای می‌خ ...

منکه واکسن نزدم اخه 😭 ینی راضی نیستم موهامو شونه کنم 

حموم که میرم سه جهار برابر میشه ریزشم

منکه واکسن نزدم اخه 😭 ینی راضی نیستم موهامو شونه کنم  حموم که میرم سه جهار برابر میشه ریزشم

منم دقیقاً همینم باز احسنت به شعور تون که واکسن مردیم هزار تا درد بی درمون در میاره آدم

تازگی آزمایش هورمونی دادی؟؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
منم دقیقاً همینم باز احسنت به شعور تون که واکسن مردیم هزار تا درد بی درمون در میاره آدم تازگی آزمای ...

نه فقط چکاپ کلی دادم ازمایش هرمونی ندادم ریزشم خیلی تو روح و روانم تاثیر گذاشته افسرده شدم😔