2789
عنوان

نوزاد

127 بازدید | 14 پست

سلام بچه ی من یه ۱۸ روزش هست شب ها خودش موقع شیر بیدار میشه وشیرشو میخوره میخوابه .

من بچمو هم کهنه می بندم وهم مای بیبی آخرشب که زیرشو عوض میکنم ویکبارهم ساعت ۳یا۴ شب عوض میکنم .ولی صبح که دوباره میخام عوض کنم میبینم خودش را خیس کرده ودل درد میگیره و نمیتونه بخوابه .نمیدونم چیکارکنم که خودشو خیس نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پهلو بچه باد افتاده، عزیزم بچه هزینه داره، شب تا صبح نهایت یک عدد پوشک میخواد، لطفا پوشک کن و قنداق پیچ که هم راحت بخوابه هم پهلوهاش سرما نخوره، از شیر بچه هم نزن، طفلی گناه داره، اللن سن رشدشه، بدنش نیاز داره

بچه آرومی هست ولی صبح که میبینم لباساش خیس هست و همون موقع نا آرومی میکنه وهمش بغلم هست تا یکم خوب ب ...

خب بچه ها از خیس شدن بدشون میاد، گریه میکنه که عوضش کنی

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
بعضی شب ها بله ولی دیگه گفتم مای بیبی ببندم تا لباساش خیس نشه

کار درست اینه که شب ها مای بیبی کنی که خوابش طولانی تر و عمیق تر هست که نخواد بچه پوشکش پس بده.توی روز کهنه ببند بهتره چون خودت مرتب چکش میکنی که اگه نم پس داده سریع عوضش کنی،نباید رطوبت حاصل از آب یا جیش روی بدن بچه بمونه اصلا براش خوب نیست پهلو هاش سرد میشه و مرتب خدای نکرده مریض میشه