2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بپرس چندوفتشه؟

نزدیک ۷ماهشه.کامل گردن نگرفته و با دستهاش هم چیزیو نمیگیره یا بازی نمیکنه. دکتر مغزواعصاب هم بردم فقط میخوام از تجربیاتتون بهم بگید ممنون میشم

پسرم یک هفته دیگه ۷ماهش میشه .اما کامل گردن نگرفته و دمر و اینا هم نمیشه. میشه بگید رشد حرکتیشون چطو ...

پسر ابجیم بود کلا تاخیر داشت توی تمام مراحلش

خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین

الان چندسالشه عزیزم ؟ از نظر ذهنی چطور بود ؟ یادتون نیست از کی گردن گرفت و با دستهاش وسایل رو گرفت ؟

الان نوجوونه نه راستش زیاد یادم نیس ولی کلا از نظر ذهنی مشکل داره موقع زایمان اکسیژن به مغزش نرسیده

الان نوجوونه نه راستش زیاد یادم نیس ولی کلا از نظر ذهنی مشکل داره موقع زایمان اکسیژن به مغزش نرسیده

من بچم این مشکل رو نداشته چون سزارین شدم. دکترمغزواعصاب هم سی تی اسکن نوشت انجام دادم خوب بود. الان منتظر جواب آزمایش متابولیک هستم ببینم نتیجه چی میشه

من بچم این مشکل رو نداشته چون سزارین شدم. دکترمغزواعصاب هم سی تی اسکن نوشت انجام دادم خوب بود. الان ...

خداروشکر عزیزم انشالله که خیره و گل پسرتون در کمال سلامت بزرگ بشه