2777
2789
عنوان

مامایی

233 بازدید | 15 پست

کسی اینجا ماما هست یا اونو میخونه لطفاً بیاید 

من این رشته رو آوردم توی دانشگاه خوب ولی به این رشته علاقه ندارم همش افسرده ام حس میکنم نمیتونم کنار بیام و حالم بد میشه موقع انتخاب اینقدرا به همین چیزا فک نمیکردم ولی الان همش دارم خودمو سرکوفت میکنم که چرا اینو رفتم من فقط بخاطر اینکه بعدها میتونم مستقل شم ومطب بزنم انتخاب کردم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامایی که خیلی خوبه 

خوبه ولی شغلش کثیفی کارش 

بخاطر اینکه محدود هست و فقط با زنان و زایمان سرکار داریم حالم بد میشه شما اطلاع دارید از این رشته چنتا چیز خوب بدیم

خواهر دوستم ماما ست البته ادامه تحصیل داد الانم مهاجرت کرده به دانمارک  بستگی به اهدافت داره&n ...

مهاجرت که نه 

چنتا چیز خوب بگید یکم حالم بهتر بشه 

استخدامش کمه درس هاشم مث بقیه پیراپزشکی ها عمومی داری دروس تخصصی و کارآموزی 

چارت دروسش رو از گوگل بگیر همچی باید بخونی از دارو و ژنتیک و رگ گیری و سونو جراحی و معاینه و گزارش نویسیو هزارتا چیز دیگ 

منم اول دوس نداشتم انتخاب کنم ولی وقتی می بینی این همه چیز یاد میگیری بنظرم جذابه 

فق باید برا استخدام خو بخونی

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

استخدامش کمه درس هاشم مث بقیه پیراپزشکی ها عمومی داری دروس تخصصی و کارآموزی  چارت دروسش رو از ...

عزیزم تو مامایی تروخدا بگید حالتون بد نمیشه 

آخه ببخشید ولی محیطش یکم ناجور هست 

عزیزم تو مامایی تروخدا بگید حالتون بد نمیشه  آخه ببخشید ولی محیطش یکم ناجور هست

من هنوز اوایلشم من خودم از اونام ک حالا خیلی از اینا خوشم نمیاد 

ولی ببین کم کم عادت میکنی همون اول ک نمیگن برو زایمان بگیر یا جفت بگیر 

اول رگ گیری و تزریقات و شرح حال گیری تفسیر سونوگرافی و گزارش نویسی و مشاوره ب مامان بادار رو یاد میگیری و با جو بیمارستان آشنا میشی

و میری تو اتاق عمل کار بقیه ماماها رو می بینی و کم کم اون وقت آشنا میشی 

نترس همه اولش همینن خود من هم یه سال نرفتم دانشگاه بخاطر درسم ولی الان واقعن میخام برم و یاد بگیرم 

چون تو حیطه های مختلف آموزش میبینی نه صرفا یه زایمان گرفتن

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

من هنوز اوایلشم من خودم از اونام ک حالا خیلی از اینا خوشم نمیاد  ولی ببین کم کم عادت میکنی همو ...

*ترسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز