2789
عنوان

۱۰۰کیلو شدم 😢

1405 بازدید | 44 پست

اصلا اراده نمیکنم برا کم کرون وزن یعنی این پروسه چاقی و لاغری انقد تکرار شده برام دیگه انگار انرژی و انگیزه ندارم 

همش میگم چه فایده کم میکنم دوباره ولش میکنم همش دوبرابر برمیگیرده 

من قیافه ی خیلی خوبی دارم و هیکلم یه جوریه اصلا وزنم و نشون نمیدم اما واقعا این اضافه وزن برام کابوسه کاش میشد لاغر کنم و صورتم همینجور شاد و تپل بمونه 😢

خواهرم رفت اسلیو معده کرد الان شده ۶۰ کیلو ولی شکم و سینه و بدنش خیلی افتاده و بد فرم شده و الان باید بره جراحی زیبایی

LilySlim Fitness goals tickers

ان شا الله روزی من بشه ۱۰۰ کیلو بشم🤲 بگو آمیییین🙏

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رژیم بگیر ورزش چارشه و رعایت تا آخر عمر 

خواهرت از عملش راضیه؟مریض نیس؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عزیز اگه لاغر نکنی بعدها زانو درد می گیری 

فقط که بحث زیبایی مطرح نیست 

چاقی مشکلات فراوانی به دنبال داره مثلا افزایش فشار خون 

مشکلات قلبی و ...

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
مثل منی،دقیقا چون نشون نمی‌ده تلاشی نمیکنم😂البته انگیزه هم ندارم،بخاطر مشکلاتی که دارم

برا منم نشون نمیده چون قدم بلنده، ۸۸ بودم سر یه سال شدم ۶۲ .تا ۵۸ تلاش میکنم بعد دیگه ثابت نگه میدارم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

عزیزم اراده و پشتکار تو تقویت کن و سعی کن وزنتو بیاری پائین تو همه جوره زیبایی ولی برای دل خودت و سلامتت حتما وزنت بکش پائین چون ۱۰۰کیلو‌واقعا وزن خیلی بالائیه

قدت چنده؟

من ۵۰ام با قد ۱۶۰ میخام ۵کیلو اضافه کنم شما پرخوری؟علت چاقیت چیه؟

به همه ی‌آنچه که‌میتوان فکرکرد اما نمیتوان نوشت.!

وایی اصلا دور عملای لاغری رو خط بکش

ما فامیلمون اسلیو کرد الان انقدر لاغر شده💔

انقدر مریضی داره همینجوری دستش بند دکتر و بیمارستان 🤦‍♀️💔

تروخدا یه اراده ای بکن با رژیم ورزش لاغر کن ورزشم نشد فقط رژیم بگیر🥺

برا منم نشون نمیده چون قدم بلنده، ۸۸ بودم سر یه سال شدم ۶۲ .تا ۵۸ تلاش میکنم بعد دیگه ثابت نگه میدار ...

بعدزایمان رفتم بالا،بخوام میشه کم کرد.حسش نیس

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
حتما شوخی میکنید 

شوخی؟!!! کاااش ۱۰۰ کیلو بودم و میومدم شوخیشو میکردم😭 ارزومه بشم کو فقط بگووو آمیییین🤲

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!