2777
2789
عنوان

دختر جاریم

842 بازدید | 21 پست

رفته بودیم استخر با دختر جاریم خواهرشوهرم دخترش . دختر جاریم دختر خواهرشوهرم همسنن . دوستاشونم اومده بودن .

موقعه  رفتن من فکر کردم دوستاشون نمیان گفتم بریم ناهار بخوریم بعد بریم خونه 

. اگه میدونستم اینا میخان دوستانه برن بیرون اصلا نمیگفتم . 

دختر جاریم از اون ور نه برایه چی شما با ما چیکار دارین شما برین خونه دیگه 

. ما میخاییم با اینا بریم ...

گفتم عه باشه من نمیدونستم خب

. دختر خواهرشوهرمم میخاست حرف اونو جمع کنه گفت میخایی زن دایی با مامانم  برین خونه از خونه زنگ بزنید براتون بیارن 

. منم گفتم نگران نباشین من فکر کردم خودمونیم با دوستاتون میخایید برید که اصلا خودمم راحت نیستم بیام دخترمم اذیت میشه . 

میدونیین همش نگرانم فکر کنن من دوست داشتم باهاشون برم 

. درصورتی که اصلا اینجوری نیست بعد این حرف عقده ای بازی دخترجاریم حرصمو دراورد که الان میگه این دوست داشت دنبال ما بیاد 

. ۱۹ سالشم هستا ولی یه حرفایی میزنه یه برخوردایی داره ادم لجش میگیره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه من چی گفتم . یک ماه بود بمن میگفتن بریم استخر من نمیرفتم من نبرده بودمشون که بزور

میگفتی نمیدونستم تو جمع خانوادگی قراره دوستاتو بیاری وگرنه نمیومدم ...منم به اصرار خودتون اومدم وگرنه هیچ علاقه ای به غذا خوردن با دوستات ندارم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed