2777
2789
عنوان

دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 19 پست
ممنون یه سوال دیگه پروسه ی ای وی اف ازار دهنده س؟

ببين براي كسي كه عطش بچه دار شدن داره نه 

٣تاويزيت داري تا تخمك كشي و از روز اول پريود تا روز ١٨پريودي بايد روزي ٢تا امپول بزني وبعد يه جراحي فوق العاده راحت و سبك كه ميشه تخمك كشي 

بعدش ٢تا پريود رد ميشه وارد سيكل انتقال ميشي كه اونم بعد از ١٦الي١٨روز جنين رو برات انتقال ميدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزن برگ سنجد و دوقلویی برات میاره ولی من امتحان نکردم توی همین سایت جواب گرفتن ازش ولی بری زیر نظر د ...

من خریدم وخشک کردم ولی نمیدونم طریقه مصرفش چطوریه اگه میتونین ممنون میشم راهنماییم کنین 

خدایاشکرت
من خریدم وخشک کردم ولی نمیدونم طریقه مصرفش چطوریه اگه میتونین ممنون میشم راهنماییم کنین 

منم خشکش رو دارم ولی نمیدونم چه جوری باید استفاده بشه ببخشید نتونستم راهنمایی کنم بازم میپرسم اگر فهمیدم بهتون میگم

منم خشکش رو دارم ولی نمیدونم چه جوری باید استفاده بشه ببخشید نتونستم راهنمایی کنم بازم میپرسم اگر فه ...

خواهش میکنم عزیزم من شنیدم دم کرده ومیخورن ولی نمیدونم تا چند روز ممنون میشم اگه دونستین بهم بگید 

خدایاشکرت