smr مدیر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 815 عنوان دوقلو | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 19 پست سلام به همه ی خانم های گلخانم ها خواستم بدونم اینجا کسی دو قلو داره؟ نقطه نظر یا راهنمایی کلی که به من کمک بکنه دارید؟و یه سوال دیگه اینجا کسی ivf انجام داده؟ 1401/07/08 | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
smr مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 815 ببين من خيلي بلا سر خودم اوردم ولي عارضه ي خاصي ندارم ممنون یه سوال دیگهپروسه ی ای وی اف ازار دهنده س؟
fateme373 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 4782 ممنون یه سوال دیگه پروسه ی ای وی اف ازار دهنده س؟ ببين براي كسي كه عطش بچه دار شدن داره نه ٣تاويزيت داري تا تخمك كشي و از روز اول پريود تا روز ١٨پريودي بايد روزي ٢تا امپول بزني وبعد يه جراحي فوق العاده راحت و سبك كه ميشه تخمك كشي بعدش ٢تا پريود رد ميشه وارد سيكل انتقال ميشي كه اونم بعد از ١٦الي١٨روز جنين رو برات انتقال ميدن
هدیثn عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 4278 بزن برگ سنجد و دوقلویی برات میاره ولی من امتحان نکردم توی همین سایت جواب گرفتن ازش ولی بری زیر نظر د ... من خریدم وخشک کردم ولی نمیدونم طریقه مصرفش چطوریه اگه میتونین ممنون میشم راهنماییم کنین خدایاشکرت
مااامااان_رایان عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 2827 من خریدم وخشک کردم ولی نمیدونم طریقه مصرفش چطوریه اگه میتونین ممنون میشم راهنماییم کنین منم خشکش رو دارم ولی نمیدونم چه جوری باید استفاده بشه ببخشید نتونستم راهنمایی کنم بازم میپرسم اگر فهمیدم بهتون میگم
هدیثn عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 4278 منم خشکش رو دارم ولی نمیدونم چه جوری باید استفاده بشه ببخشید نتونستم راهنمایی کنم بازم میپرسم اگر فه ... خواهش میکنم عزیزم من شنیدم دم کرده ومیخورن ولی نمیدونم تا چند روز ممنون میشم اگه دونستین بهم بگید خدایاشکرت