2777
2789
عنوان

من خیلی احمقم

178 بازدید | 9 پست

واقعا از خودم خجالت می‌کشم که چقدر کم عزت نفس بودمو کمبود محبت داشتم 

بدم میاد از خودم که گدایی محبت کردم از آدمایی که حتی لیاقت منو نداشتن 

نه یه بار نه دوبار سه بار خر شدم

دستم تا حالا به هیچ پسری نخورده ولی چت کردم با سه تا پسر و با من بازی ذهنی کردن باعث شد فکر کنم عاشق شدم ولی عشق نبود 

از خودم بدم میاد حس کثیف بودن دارم حس گناهکار بودن :)

همش میگم تجربه بوده و چیز خاصی نبوده ولی آخرش باز خودمو سرزنش میکنم 

دلم میخواد بمیرم 

از آخرین بار که با یه پسر چت کردم یه سال میگذره ولی این احساسات و افکار الان بهم هجوم آورده 

کاربری دست دو نفر 🙌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهی رو هروقت از آب بگیری،تازس

یکساله از آب گرفتم هزارتا پسر بهتر خواستن باهام آشنا بشن نذاشتم جلو بیان از همشون متنفرم :) اصلا دلم از رابطه عاطفی بهم میخوره که آخرش خودم بازنده میشم 

خیلی جالبه من انقد خوبم توی رابطه های مختلف حتی رابطه های دوستی با هم جنس خودم که هرکی باهاش کات میکنم بعد یه مدت حتی طولانی برمیگرده ولی تا هستم قدرمو نمیدونن

کاربری دست دو نفر 🙌

مغزت چقدر اذیتت میکنه به حرفاش گوش نکن هر وقت داشت سرزنشت میکرد بلند بلند یه حرفای دیگه بزن تا از دهنت بره 

بیخیال آدم اشتباه میکنه ما کامل نیستیم مهم اینکه فهمیدی تو گذشته نرو دیگه.دو روز دنیا به خودت سخت نگیری دیگه هر چی بوده تموم شده رفته هزارتا دانشمندم بیاری نمیتونی بری تو گذشته و چیزی رو تغییر بدی پس رهاش کن و همینکه فهمیدی عالیه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
این ضربه ها آدمو بزرگ و پخته میکنه ،اصلا ناراحت نباش عزیزم

اره دقیقا انقدر عوض شدم که هیشکی باورش نمیشه شاد و خندون بودم الان افسرده انقدر خوشبین بودم که نگو ولی با بدترین پسرا آشنا شدم کسایی که تحقیرم کردم تهدیدم کردن که آبرومو میبرن برا همین بدبین شدم داغونم اصلا  :) نمیدونم تقاص چیرو پس دادم 

کاربری دست دو نفر 🙌
مغزت چقدر اذیتت میکنه به حرفاش گوش نکن هر وقت داشت سرزنشت میکرد بلند بلند یه حرفای دیگه بزن تا از ده ...

آره همش دارم خودخوری میکنم باعث میشه همش تو فکر باشم و از لحظه لذت نبرم:) دشمن اصلیم خودمم

کاربری دست دو نفر 🙌
آره همش دارم خودخوری میکنم باعث میشه همش تو فکر باشم و از لحظه لذت نبرم:) دشمن اصلیم خودمم

هیچکس به اندازه مغزمون نمیتونه ما رو اذیت کنه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم