2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13817 بازدید | 299 پست

من نمیدونم وضع زندگیتون از نظر مالی چطوریه؟ ولی اینکه شوهرت کمکشون کرده دوست داشته خانوادشه... منم خودم شاغلم و گاهی به خانواده ام کمک میکنم. اینکه برادرشوهرات کمک کردن یا نه هم مهم نیست... حالا چون با اون جاریت خوبن و براش لباس خریدن نباید نفرینشون کنی...

تو مگه نیاز به سوغاتی اونا داری؟ وقتی انقدر ازشون بدت میاد توقع هم نداشته باش اونا هم دوستت داشته باشن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوهه گوه پارش میکنم دستمال میکنم

آره پارش کن .حتما هم یه زمانی اومدن خونت بیارش رو فرش رو مثلا تمیز کن ببینن.منم با خواهر شوهر اینا تازه دعوا کردم تاپیکم هست

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

استارتر شما خودت دختر داری زشته دیگه کلمه ترشیده نگو از آینده کسی خبر نداره شاید دختر خودت شرایط ازدواج واسش پیش نیومد خوبه بهش بگن ترشیده 

برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵

خوب من ندیدم کسی برای گرفتن وام شیرینی بده؟؟ سمت شما رسمه شیرینی بدن؟؟ سوغاتی هم به نظرم چیزی نگو و ...

من وام میگرفتم

برای ضامن ها شیرینی خریدم بعد از گرفتن وام  

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

فدات بشم که درکم میکنی اخه نمیدونی هر بار زنگ زدیم گفته چی بیارم هرچز دلت میخواد بگو منم دوس داشتم ب ...

بابا بی خیال مجانی رفتن پیاده روی چه کادویی انگار رفتن ترکیه یا اروپا 

از این به بعد رو شوهرت کار کن برا کسی بیشتر از حدش مایه نذاره 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

عزیزم نفرین نکن من درکت میکنم .فقط تو باید شوهرت بکشی سمت خودت نمیدونم گریه کن هی کار زشت خواهرشو به روش بیار تا اونم زده بشه از خواهرش .ودیگه پول نده بدون اجازه شما به کسی.بهشون هم بگو من شوهرم بدون اجازه من حق زندگی منو به کسی بده راضی ندارم

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
خداوکیلی من تاحالا سوغاتی خوب از کربلا ندیدم  همش چیزای زشت و بدرد نخور  ولی خب میتونست ...

اتفاقا عموی من چند سال پیش رفته بود کلی چادر وپارچه خوشگل آورده بود 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
من همینم که هستم مثل تو صد چهره نیستم در صمن خواهر شوهر حسود پول مرد بعد از ازدواج مطلق به خانوادشه ...

معلومه شوهرت هیچی حسابت نمیکنه ک اصلا باهات مشورت کنه و چیزی رو درمیون بزاره

ببین اگه بچت یه کار بد کنه حتما باید بهش بگی وتنبیهش کنی اینم درست مثل همونه وگر نه تکرار میشه وادم ...

شوهرت اگه پشتت بود چرا بهت خیانت میکرد با یه زن دیگه که شماره شو گذاشتی تو تاپیک قبلی