2777
2789
عنوان

دلیلش استرسه ؟

181 بازدید | 9 پست

وقتی استرس دارم یا عصبی میشم دست چپم درد میکنه و ی گرفتگی مبهمی تو قفسه سینم احساس میکنم ؛ بعد ک حواسم پرت میشه میبینم خوب شده ؛ ب نظرتون از استرس ؟ 

منم تقریبا یه حالتی دارم 

یا قفسه سینه یا کلیه یه تیری میکشه تا  روز بعدش همونطوریه چه حواسم پرت شه چه نشه باهام تا روز بعد هست

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم میتونه دلیلش استرس باشه...چون منم پارسال قلبم درد گرفت رفتم بیمارستان و آزمایش و نوار قلب گرفتن و گغتن قلبت سالمه فقط از استرسه که میگیره و تپش قلب داری...عزیزم برو بیمارستان بگو قلبت درد میگیره ازت نوار قلب و آزمایش خون میگیرن هزینه اش هم زیاد نیست...اینجوری خیال خودت راحت میشه که قلبت سالمه و مشکل استرسه...من چندماهیه ورزش میکنم، از وقتی ورزش رو شروع کردم استرسم خیلی کم شده..قبلا ضربان قلبم درحالت عادی همش بالای ۱۰۰ بود، اما الان ۸۰

بنظرم میتونه دلیلش استرس باشه...چون منم پارسال قلبم درد گرفت رفتم بیمارستان و آزمایش و نوار قلب گرفت ...

تازه آزمایش دادم ؛ اکو و نوار قلبم ۵ ماه پیش دادم 

بدنسازی گلم...ولی در کل ورزشی که باعث بشه ضربان قلبت بره بالا و منظم باشه هم به کاهش استرست کمک میکن ...

چه خوب 

پیاده روی هم خوبه یعنی ؟

بدنسازی با دستگاه میرید ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چه خوب  پیاده روی هم خوبه یعنی ؟ بدنسازی با دستگاه میرید ؟

اره با دستگاه...پیاده روی تند که ضربان رو بالا ببره هم خیلی عالیه، منظم باشه مثلا سه روز در هفته یک ساعت، بیشتر باشه هم بهتر