2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی...

143 بازدید | 13 پست

خانما من ۳۴هفته و ۴روز  بخاطر ترشح خونی بستری شدم معاینه کردن ۴سانت باز بودم اما چون درد نداشتم گفتن برو درد داشتی بیا

الانم 37و ۳روزم فقط درد کمر دارم میگره بعضی وقتا مث کمر دردای پریودیم ممکنه همون ۴سانت باشم؟؟؟ 

یه سر برو بیمارستان چک کنن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان دولتی فکنم ندارن 😥

ربطی به بیمارستان نداره باید بپرسی ببینی شهرتون کی هست بهترینش رو انتخاب کن قبل از اینکه بری بیمارستان به اونم زنگبزن بگو بیاد با هم برید داخل بیمارستان کارتش رو نشون بده میزارن بیاد باید کارت ماما همراه داشته باشه

بچه ها كسى ميدونه با چه وى پى انى ميتونم وارد اينستا بشم؟ بيشتر از ٢٠تا رو امتحان كردم جواب نميده دارم ديوونه ميشم تنها راه كسب در آمد خودم و دخترمه تو اين ده روز كلى ضرر كردم اگه كسى ميتونه كمكم كنه🙏🏻🙏🏻