2777
2789
هیچکدومو ندارم فقط همین پریودم نا منظم شده

چن سالته 

منم نامنظم بود رفتم دکتر میخواست قرص ضد بارداری بده بهم خودم نزاشتم والا با دارو گیاهی منظم شد چرا کیست گاهی وقتا اصلا علایمش بروزنمیده این نامنظم پریودی خودش از علایمش 

منم ناگهانی سه ماه پریود نشدم درصورتی که هر ماه می‌شدم رفتم با پرژسترون پریود شدم بعدم دکتر گفت تا 6 ماه قرص ال‌دی بخور خداکنه حال هممون خوب بشه و منم بعد داروهام بدنم خودش کار کنه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط توی پریودی خوردی!؟و اینکه علائمت چی بود

من پریودم خیلی نامنظم بود   کیست داشتم تا پریود شدم اینارو خوردم مرتب هم خون زیاد شد هم دیگه درد نداشتم بعد پریودم تموم شد رفتم سنو گرافی گفت رفع شده 

منم ناگهانی سه ماه پریود نشدم درصورتی که هر ماه می‌شدم رفتم با پرژسترون پریود شدم بعدم دکتر گفت تا 6 ...

قرص ال دی رحم جمع میکنه به من نداد دکتر گفت سنت کمه برای بچه دار شدن مشکل سازه 

قرص ال دی رحم جمع میکنه به من نداد دکتر گفت سنت کمه برای بچه دار شدن مشکل سازه  

پس چیکار باید کنم اون سه ماهی که پریود نشدم هرچی رازیانه و گرمی خوردم جواب نداد! 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
چن سالته  منم نامنظم بود رفتم دکتر میخواست قرص ضد بارداری بده بهم خودم نزاشتم والا با دارو گیا ...

چه داروهای گیاهی خوردی

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
چه داروهای گیاهی خوردی

یه قرصی هست من خوردم قرص ویتاگنوس خیلی خوبه عالیه 

هروز اویشن و عسل یا اویشن خالی بخور تا رحمت گرم باشه وتخمدانت فعال باشه سرماه هم پریود میشی وخود به خود تنظیم میشه تا یه مدت بخور خیلی عالیه 

پس چیکار باید کنم اون سه ماهی که پریود نشدم هرچی رازیانه و گرمی خوردم جواب نداد! 

مجردی یا متاهل کیست داری کیست خیلی لامصب پریودو عقب میندازه نامنظم میکنه قرص ویتاگنوس بخور تنظیم میشه اینو من یه سری رفتم دکتر بهم گفت فوری جواب داد 

مجردی یا متاهل کیست داری کیست خیلی لامصب پریودو عقب میندازه نامنظم میکنه قرص ویتاگنوس بخور تنظیم میش ...

متاهلم آره کیست دارم ممنون از راهنماییت عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز