2777
2789
عنوان

این خوبه+عکس

304 بازدید | 22 پست

بچه ها این اسباب بازی بدرد پسربچه ۳ساله ۴ ساله میخوره ؟؟؟سوپرمارکته 

منم خوابم نمیبره دارم سوالامو میپرسم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگم خوب نیست باورمیکنی؟خریدن همه چیز باعث میشه بچه همش بگه اینومیخوام اونومیخوام بچه من التماس میکنه اینوبخراونوبخر یکبار بازی میکنه میذاره کنار،والبته به علاقه بچه اتون هم برمیگرده بچه من به کتاب ولوازم التحریر بیشترعلاقه داره بعدش ماشین اما اینچیزاروببینه فقط میگه داشته باشم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
بگم خوب نیست باورمیکنی؟خریدن همه چیز باعث میشه بچه همش بگه اینومیخوام اونومیخوام بچه من التماس میکنه ...

جدا ، من پسرم نوزاده ،خواستم بگیرم براش قیمتش ارزون بود ۱۲۰ گفتم شاید سه چهارسالش بشه خوشش بیاد ، اما مامانم میگه اونموقع چیزای جدید تر میاد هرروز

نمیدونم بستگی به بچش داره اگه حوصله درباره و بخواد هر چیزی رو سرجای خودش بزاره آره خوبه،ولی بازم بگرد شاید اسباب بازی های بهتری پیدا کنی مثلا اونایی که یکم فکری باشه یا ساختنی راحت باشه که ۴ ساله بتونه انجامش بده.

در حد یکی دو روز شاید سرگرم شه، بچه ها همه چیو فقط میخوان کشف کنن بعدش میندازنش اونور

جدا ، من پسرم نوزاده ،خواستم بگیرم براش قیمتش ارزون بود ۱۲۰ گفتم شاید سه چهارسالش بشه خوشش بیاد

جدا ، من پسرم نوزاده ،خواستم بگیرم براش قیمتش ارزون بود ۱۲۰ گفتم شاید سه چهارسالش بشه خوشش بیاد ، ام ...

ازالان هیچی نخر اون زمان هم اسباب بازیای مدل جدید میاد هم ازالان دوروبرت شلوغ میشه اعصابت داغون میشه،ازمن به شما نصیحت از اللان بعضی وقتا به بچتون نه بگید چیزی خواست همون لحظه فراهم نکنین بذارین یکی دوروز بگذره بعد بذارین صبر کردن رو یادبگیره من بچه ام رواینجوری تربیت کرده بودم خیلی راحت بودم اما دخترعموش برعکسش  بود چون باهم هستن الان دقیقا شده مثل اون چیزی میخواد همون لحظه باید فراهم بشه وگرنه گریه وناراحتی 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
جدا ، من پسرم نوزاده ،خواستم بگیرم براش قیمتش ارزون بود ۱۲۰ گفتم شاید سه چهارسالش بشه خوشش بیاد

منکه برای دخترم هر چی بخرم خوشش میاد یه روز فقط بازی میکنه و بعد دلشو میزنه شوت میکنه اونور، آخرم باز گوشیه منو میگیره😤 همشون همینن

منکه برای دخترم هر چی بخرم خوشش میاد یه روز فقط بازی میکنه و بعد دلشو میزنه شوت میکنه اونور، آخرم با ...

🤣🤣🤣🤣وای خدا حفظش کنه

ازالان هیچی نخر اون زمان هم اسباب بازیای مدل جدید میاد هم ازالان دوروبرت شلوغ میشه اعصابت داغون میشه ...

اره افرین واقعا، باشه نمیگیرم😅

ازالان هیچی نخر اون زمان هم اسباب بازیای مدل جدید میاد هم ازالان دوروبرت شلوغ میشه اعصابت داغون میشه ...

میشه تاپیک تخت خواب هم نظر بدین شما ک پسر دارید💖💖💖